Nie te piszczenie mam od jakiegoś czasu w tym cyklu tylko.A byłaś już z tym kiedyś u lekarza ? Stresuje się twoją betą jakby to była moja. [emoji23]
A ja Ci powiem ze wlasnie sie uspokoilam co do bety. Ale dam wam szybko znac jak odbiore.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie te piszczenie mam od jakiegoś czasu w tym cyklu tylko.A byłaś już z tym kiedyś u lekarza ? Stresuje się twoją betą jakby to była moja. [emoji23]
Kurcze ciężko stwierdzić czy to praca marzeń, dowiem sięSerio.
Co do umowy i nowej pracy powiem Ci ze ja w takich sprawach jestem egoistka i wielu pracodawców tak jak moj nie szanuje pracownika to czemu mam byc inna. Ja to i tak popracowalam 2 lata i odejdę na l4 z powodu ciąży ale większość dziewczyn po 3 miesiacach próbnych dostawaly umowe i tyle ich widziano.
Pomysl czy to praca twoich marzen i nie chcesz spalic za soba mostow w niej. Bo jak bedzie ciaza od razu to zapewne juz tam cie nie zechca.
Jezeli umowa jest na czas nieokreślony to muszą cię przywrócić do pracy minimum na 6 miesięcy podobno, ale ja chyba myślę, że chciałabym być "lojalna" wobec nich, zresztą może się za chwilę okaże, że praca totalnie do dupy i będę chciała uciekaćJa Ci powiem tylko tyle- nigdy nie ma idealnego czasu na ciąże... Zawsze cos. A tu praca, umowa, tu kredyt itd... u mnie tez tak było. A poza tym co teraz daje umowa na czas nieokresliny? Nic. Mozesz wrocic po macierzybskim do pracy i na dzien dobry dostac wypowiedzenie do ręki![]()
To może spróbuj zasięgnąć opinii lekarzaNie te piszczenie mam od jakiegoś czasu w tym cyklu tylko.
A ja Ci powiem ze wlasnie sie uspokoilam co do bety. Ale dam wam szybko znac jak odbiore.
kliknieteDziewczyny mam mega prośbę!Jeśli któraś z was korzysta z Facebooka mogłaby oddać like pod moją pracą? Byłabym bardzo wdzięczna.
Oczywiście jeśli podoba się wam moja stylizacja.
Link do: Izabela Sakutova
ja mysle ze juz dokonalas wyboru. Idz za glosem serca. jesli czujesz ze macierzynstwo jest dla ciebie wazniejsze niz praca to wiesz co zrobicKurcze ciężko stwierdzić czy to praca marzeń, dowiem sięwłaśnie to jest to, że później znowu szukanie, a tu jednak fajne godziny bo 8-16 sama nie wiem, z drugiej zaś strony nie chce odkładać planów związanych z ciążą w nieskończoność...
zapytam gina co to moze byc i czy powinnam skonsultowac to z jakims lekarzem.To może spróbuj zasięgnąć opinii lekarza
Macierzyństwo to moje marzenie od długiego czasu, a po stracie groszka o niczym innym nie marzę [emoji4] ale muszę niestety też brać pod uwagę to, że na koncie kredyt hipoteczny i dzidziuś też kosztuje dużo pieniędzy więc dlatego nie zdecydowałam się na starania na wypowiedzeniu bo na brak mojej wypłaty nie mogłabym sobie pozwolićja mysle ze juz dokonalas wyboru. Idz za glosem serca. jesli czujesz ze macierzynstwo jest dla ciebie wazniejsze niz praca to wiesz co zrobic![]()
Rozumiem Cię. Cóż Twój wybór. Ja bym na Twoim miejscu się nie krępowałaa.Macierzyństwo to moje marzenie od długiego czasu, a po stracie groszka o niczym innym nie marzę [emoji4] ale muszę niestety też brać pod uwagę to, że na koncie kredyt hipoteczny i dzidziuś też kosztuje dużo pieniędzy więc dlatego nie zdecydowałam się na starania na wypowiedzeniu bo na brak mojej wypłaty nie mogłabym sobie pozwolić