• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A orientujecie sie jak to jest w przypadku prac na wieczorne zmiany? Nie wyobrazam sobie rocznego bąbla zostawiac samego pod czyjąś opieka do 22i nie bedzie to M bo on tez ma prace zmianowa.
Czy przysluguje jakies prawo zeby taka matka pracowala tylko na te poranne zmiany?

reklama
A orientujecie sie jak to jest w przypadku prac na wieczorne zmiany? Nie wyobrazam sobie rocznego bąbla zostawiac samego pod czyjąś opieka do 22i nie bedzie to M bo on tez ma prace zmianowa.
Czy przysluguje jakies prawo zeby taka matka pracowala tylko na te poranne zmiany?
Z tego co wiem to jest chyba taki przepis że do gdy masz dziecko do 5lat nie musisz się zgadzać na nocki.

I @ dalej nie ma. Idę po test ale obstawiam jakoś dłuższy cykl. Patrzyłam w kalendarz i tak co 4miesiace zdarza mi się 32-33dniowy wiec chyba teraz będzie tak samo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry