martoosia04
Fanka BB :)
@Migdalove ty czarownica może jesteś jakaś [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Prędzej moja teściowa bo ona ziółka sobie zbiera, parzy, czyta ze snów jak ktoś ją poprosi, wróży, wywołuje duchy.@Migdalove ty czarownica może jesteś jakaś [emoji23]
Ty nie bierz już tego leku na prolatyne !!! [emoji23] To już nawet bromek takich dziwnych rzeczy nie powoduje i 3 zł kosztuje [emoji23][emoji23][emoji23]Wybacz, musiałam się wygadać. Ostatnio w ogóle miałam dziwny sen, bo śniło mi się, że spałam i miałam sen. W śnie znajomy ze wsi popełnił samobójstwo niemal na moich oczach, potem z tego snu się wybudziłam w tym śnie oczywiście i okazało się, że wtedy jak mi się śniło to ten znajomy na prawdę w taki sposób popełnił samobójstwo. Normalnie aż się obudziłam. I takie dziwne rzeczy od paru dni się dzieją.
Mi z bromkiem udało się w drugim [emoji16] także tego nie ma rzeczy nie możliwych [emoji4] i może i udało by się w pierwszym tylko mąż jedynie w weekendy więc dupa :/Dobra już nie piszę o tych strasznych rzeczach.![]()
Zmieniając temat, u mnie 26 dc, objawy bez zmian, ale coś czuje, że to wszystko na @. Wątpie by już przy pierwszym cyklu z norprolaciem się udało.
Nie no raczej przez ten lek dzwonek sam nie dzwonił.Ty nie bierzesz tego leku na prolatyne !!! [emoji23] To już nawet bromek takich dziwnych rzeczy nie powoduje i 3 zł kosztuje [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja pobrałam sobie moje zapiski z kalendarzyka w formie pdfa i widać, że bardzo się staramy.Mi z bromkiem udało się w drugim [emoji16] także tego nie ma rzeczy nie możliwych [emoji4] i może i udało by się w pierwszym tylko mąż jedynie w weekendy więc dupa :/
No ale narazie jest powyzej minimum bo norma od 11 a we wtorek ide do gina.Ja na twoim miejscu po odbiorze bety pisała bym o progesteron do gina, dostaniesz luteinę czy duphaston i będziesz spokojniejsza ! Trzymam kciuki za 13:30!!!
Ja powinnam mieć zakaz czytania forum i wszystkich dziwnych historii bo później szaleje [emoji23]Nie mogę czytac tych historii. Nie dosc ze w ciąży sny sa same w sobie często koszmarne to jeszcze po czytaniu wbijam tak do glowy ze potem to samo snie.
A to spoko jak we wtorek to się wstrzymajNo ale narazie jest powyzej minimum bo norma od 11 a we wtorek ide do gina.