reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Wybacz, musiałam się wygadać. Ostatnio w ogóle miałam dziwny sen, bo śniło mi się, że spałam i miałam sen. W śnie znajomy ze wsi popełnił samobójstwo niemal na moich oczach, potem z tego snu się wybudziłam w tym śnie oczywiście i okazało się, że wtedy jak mi się śniło to ten znajomy na prawdę w taki sposób popełnił samobójstwo. Normalnie aż się obudziłam. I takie dziwne rzeczy od paru dni się dzieją.
Ty nie bierz już tego leku na prolatyne !!! [emoji23] To już nawet bromek takich dziwnych rzeczy nie powoduje i 3 zł kosztuje [emoji23][emoji23][emoji23]

Dobra już nie piszę o tych strasznych rzeczach. :D
Zmieniając temat, u mnie 26 dc, objawy bez zmian, ale coś czuje, że to wszystko na @. Wątpie by już przy pierwszym cyklu z norprolaciem się udało.
Mi z bromkiem udało się w drugim [emoji16] także tego nie ma rzeczy nie możliwych [emoji4] i może i udało by się w pierwszym tylko mąż jedynie w weekendy więc dupa :/

Mi z bromkiem udało się w drugim [emoji16] także tego nie ma rzeczy nie możliwych [emoji4] i może i udało by się w pierwszym tylko mąż jedynie w weekendy więc dupa :/
Ja pobrałam sobie moje zapiski z kalendarzyka w formie pdfa i widać, że bardzo się staramy. :D Teraz chcę sumiennie wpisywać wszystkie jakieś objawy itp, żeby móc sobie porównać cykle.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry