1
174974
Gość
Chociaż coraz częściej łapie mnie taki mocniejszy dyskomfort jakbym miała zaraz dostać @...Też mam taka nadzieję!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chociaż coraz częściej łapie mnie taki mocniejszy dyskomfort jakbym miała zaraz dostać @...Też mam taka nadzieję!![]()
Dzisiaj.Kiedy masz mieć okres?
Masz kochana cierpliwośćDzisiaj.![]()
Wiesz, robienie testów nic nie zmieni, tylko stresu się najem. Zrobię test po terminie @, mam nadzieję, że jeśli się udało to mój organizm nie przefiltruje tak płynów z organizmu, że bety nie będzie w moczu jak to było w poprzedniej ciąży.Masz kochana cierpliwośćżyczę Ci żeby już nie przyszła...
![]()
Testy wyslane przed 12 takze powinny jeszcze dzis wybyc w podroz![]()
Dokładnie, pewniaka od razu.Było jej wysłać te z dwoma kreskami [emoji23][emoji23]
hahaha sposrod mojej kolekcji ten 1 moglabym dorzucic;pByło jej wysłać te z dwoma kreskami [emoji23][emoji23]
masz racje. badz madrzejsza ode mnie.Dokładnie, pewniaka od razu.
A tak na serio to czuję, że to szczęśliwe testy i jak w tym cyklu się nie udało to w następnym pokażą dwie kreski.
Raczej wszystkich nie wykorzystam, więc jak tylko zobaczę II to szczęśliwe testy powędrują dalej.![]()
Tobie teraz należy się spokój, bo już wystarczająco się nastresowałaś.masz racje. badz madrzejsza ode mnie.
mi sie tylko nlezy w dupe nakopac.
ale jak tak po krzykacie na mnie raz dziennie na zaś to tez nie zaszkodziTobie teraz należy się spokój, bo już wystarczająco się nastresowałaś.![]()