1
174974
Gość
Jeśli mam dostać @ to pierwszy raz mam aż tyle śluzu wodnistego przed krwawieniem. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana ja tez zaobserwowałam u siebie najpierw wodnisty pisalam wam o tym... Az mi spodnie przemakaly.. Doslownie nagle mokro.. A pozniej przeksztalcil sie w kremowy.Jeśli mam dostać @ to pierwszy raz mam aż tyle śluzu wodnistego przed krwawieniem.![]()
A to ja miałam już taki kremowy, rano dzisiaj było dosłownie sucho a teraz woda.Kochana ja tez zaobserwowałam u siebie najpierw wodnisty pisalam wam o tym... Az mi spodnie przemakaly.. Doslownie nagle mokro.. A pozniej przeksztalcil sie w kremowy.
O a ja we wrześniuTakw październiku bede miec 27 lat
![]()
Wiesz na drugie biore te tabletki na zbicie prolaktyny to może różnie organizm reagować.Kochana ewidentnie cos sie u ciebie dzieje. Sluz brak. Jestem dobrej mysli.
Napisalam sluz brak a mialo byc @ brak. Boze co sie ze mną dzieje.Wiesz na drugie biore te tabletki na zbicie prolaktyny to może różnie organizm reagować.
Domyśliłam się, spokojnie ;PNapisalam sluz brak a mialo byc @ brak. Boze co sie ze mną dzieje.
Napisalam sluz brak a mialo byc @ brak. Boze co sie ze mną dzieje.