1
174974
Gość
Jak to zrobić by utrzymać poranny mocz do momentu aż przyjedzie listonosz z testami od Ciebie?Napisalam sluz brak a mialo byc @ brak. Boze co sie ze mną dzieje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak to zrobić by utrzymać poranny mocz do momentu aż przyjedzie listonosz z testami od Ciebie?Napisalam sluz brak a mialo byc @ brak. Boze co sie ze mną dzieje.
Do kubeczka nasiusiaj i wstaw do lodówkiJak to zrobić by utrzymać poranny mocz do momentu aż przyjedzie listonosz z testami od Ciebie?A on zawsze przyjeżdża koło 16.
Jeśli w ogóle Malbork jutro puści paczuszkę do mojej wioski.
![]()
Bądź dobrej myśliA ja właśnie obawiam się, że jednak u mnie będzie @... No cóż, zobaczymy.Póki nie ma krwawienia to jest nadzieja a bóle podbrzusza towarzyszą również na początku ciąży więc kwestia cierpliwości.
![]()
Nada się?Do kubeczka nasiusiaj i wstaw do lodówki![]()
No właśnie mnie tak typowo ale nie ciągle tylko jak się więcej poruszam.Bądź dobrej myślija sądziłam ze przyjdzie okres bo bolał mnie brzuch na niego. Dalej boli, ale inaczej jak na okres.
No od czwartku miałam bóle identyczne jak na @ a tu niespodziankaNo właśnie mnie tak typowo ale nie ciągle tylko jak się więcej poruszam.
A mnie od piątku 10.08 i z każdym dniem ból narastał.No od czwartku miałam bóle identyczne jak na @ a tu niespodzianka![]()
Kiedy testujesz ?A mnie od piątku 10.08 i z każdym dniem ból narastał.![]()
Jak tylko przyjdą szczęśliwe testy od @MaliinaKiedy testujesz ?![]()