KatiNails
Fanka BB :)
Ale widaćMój test jak ja kocham cienieZobacz załącznik 890158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale widaćMój test jak ja kocham cienieZobacz załącznik 890158
Taki krąży mit. Ale wierz zbyt wiele matek widuje, które pofolgowali sobie nie wiedząc o ciąży. Teraz zmagają sie z różnymi problemami, a problem alkoholu w ciąży jest wciąż lekceważony. Pi wypiciu alkohol jest jie tylko we krwi ale każe tkankach wiec samo przyleganie zarodka do „pijanej” macicy może go uszkodzić. W zasadzie niegdy nie wiesz czy nie dojdzie do uszkodzenia wiec lepiej unikać. I zwłaszcza w wczesnej ciąży gdy na poziomie komórkowym zachodzi organogeneza. To kluczowy moment i niestety bardzo duże uszkodzenia mogą byc z relatywnie niskiej dawki alko.
To tyle. Jak temat zainteresuje to poczytajcie. Nie ma bezpiecznej dawki, ani tym bardziej bezpiecznego momentu na picie w ciąży.
Tak jest aleWszystko może byc!
Tylko o alko wiadomo, że jest czynnikiem wysoko uszkadzającym. I wcale nie musi byc nałogowo pity jak kiedyś mówiono. Wystarczy incydent, jednorazowy wyskok. To taka ciazowa ruletka.
Naprawdę nie pisze by straszyć czy kiwać placem raczej z troski o dziecko. Bo od kilku lat widzę kobiety, matki z dzieckiem fas, eleganckie, wykształcone gdzieś z elity społecznej. Nie są alkoholiczkami wypiły raz dużo, inne kieliszeczek winka przez dłuższy czas. Cierpi na tym głownie dziecko.
A co ty masz same puste kropy : D
Hej hej! A ja dzisiaj znowu zmierzyłam temperaturę i okazuje się, że mega spadła bo już nie 37,4 a jest 36,7 także mogę spodziewać się @. Chociaż wiadomo nie mierzona cały cykl, ale przez ostatnich parę dni temperatura utrzymywała się powyżej 37, cały czas o tej samej porze. No cóż, zobaczymy.
Ja też czuję na całym podbrzuszu, że idzie @ i raczej nic z tego.Ja też zaliczyłam dziś spadek temp. z 37,08 do 36,88 niby nieduży a jednak. Czuję @ idzie.
A który u Ciebie dc?Ja też zaliczyłam dziś spadek temp. z 37,08 do 36,88 niby nieduży a jednak. Czuję @ idzie.