nie no ja to wiem testy dostala juz Migdalove wiec ciesze sie ze zrobilam dobry uczynek.I musiał ci to lekarz powiedziec? [emoji23] my ci już to dawno mówiliśmy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie no ja to wiem testy dostala juz Migdalove wiec ciesze sie ze zrobilam dobry uczynek.I musiał ci to lekarz powiedziec? [emoji23] my ci już to dawno mówiliśmy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Zdrówka dla córeczki! [emoji813] Ja coś czuję, że nie potrzebnie ucieszyłam się z cienia.Kurcze a u mnie jak na zlosc cora sie pochorowala... miala goraczke teraz po nurofenie zeszla... smarka tak ze jak kichnie to leci wszedzie![]()
nocka na pewno bedzie z goraczka nie wierze ze nie.
no mam nadzieje ze szybko jej minie i ze ja sie nie zaraze a jestem naprawde szybka do chorób.Zdrówka dla córeczki! [emoji813] Ja coś czuję, że nie potrzebnie ucieszyłam się z cienia.![]()
Staram się być neutralna... Widzę jak narzeczony boi się, że to kolejny fałszywy cień i tak mi też nie chce się wierzyć, że mogło się udać. Wywołać nie wywołam sobie @ jeśli się na prawdę udało.no mam nadzieje ze szybko jej minie i ze ja sie nie zaraze a jestem naprawde szybka do chorób.
spokojnie kochana czekamy do rana.. pozytywnie mysl i nie wywoluj @.
tak ale po co myslec o tej paskudzie.Staram się być neutralna... Widzę jak narzeczony boi się, że to kolejny fałszywy cień i tak mi też nie chce się wierzyć, że mogło się udać. Wywołać nie wywołam sobie @ jeśli się na prawdę udało.![]()
Bo Twoja fasoleczka byłaby starsza prawie o tydzień no nie? Bo u mnie wg OM 5 tydzień czyli 4tc i 2 dni.tak ale po co myslec o tej paskudzie.
bedziemy sie rozkoszowac obie jej brakiem przez 9 mcy. a potem zaleje nas fala tsunami![]()
co to jest tydzien. zobaczymy co mi lekarz wyliczy 20 wrzesniaBo Twoja fasoleczka byłaby starsza prawie o tydzień no nie? Bo u mnie wg OM 5 tydzień czyli 4tc i 2 dni.![]()
Chodzi mi o różnice w natężeniu cieni.co to jest tydzien. zobaczymy co mi lekarz wyliczy 20 wrzesnia![]()
Bo Twoja fasoleczka byłaby starsza prawie o tydzień no nie? Bo u mnie wg OM 5 tydzień czyli 4tc i 2 dni.![]()