aga6
Fanka BB :)
Jak dam po jednej to druga sie obrazi :dFaktycznie trochę dziwnie .... hmmm to może imię po babci czy coś [emoji5].
![]()
Dobra co tu gadac jeszcze w ciazy nie jestem xD a jak zajde to moze chlopak bedzie xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak dam po jednej to druga sie obrazi :dFaktycznie trochę dziwnie .... hmmm to może imię po babci czy coś [emoji5].
![]()
Ja wolę nie mówić jakie mam sny od 2 dni .... same erotyczne [emoji14] brak przytulanek robi swoje [emoji14].No właśnie te sny ;-) ja tez jakos tym razem miałam sny erotyczne , orgazmy ,żel conceive+ i testy iwulacyjne jak to wszystko nic nie da w tym cyklu to ja już nie wiem ,między 10/12.03 będziemy testować ;-)))
Dziewczyny , jestem 3 dni po spodziewanej miesiączce. Z wczoraj test negatywnya dzisiaj taki![]()
chyba się udało
![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Może masz rację [emoji14]. Na pewno z mężem coś wymyślisz jak już będziesz w ciąży [emoji5]Jak dam po jednej to druga sie obrazi :d
Dobra co tu gadac jeszcze w ciazy nie jestem xD a jak zajde to moze chlopak bedzie xD
Jeszcze trochę i będzie wszystko wiadomo [emoji16].Od wczoraj mam takie parcie na pęcherz, że szok. Mój się wczoraj mnie pyta czy czasami to nie ciąża. [emoji23] Dzisiaj około 9dpo.
Dlaczego. Mój syn Aleks Damian . A mąż jest Damian (to akurat zdarzyło się przypadkiem bo z moim mężem zaczęliśmy razem być jak mój syn miał 15 miesięcy). Za to jak będzie córka to będzie Maja Katarzyna.Pierwsza corka jest Amelia Agata a drugiej Oliwia Agata ?nie glupio tak?:d
Ciekawe tylko czy pozytywnie czy negatywnie... [emoji57]Jeszcze trochę i będzie wszystko wiadomo [emoji16].
![]()
Trzymam kciuki za pozytywCiekawe tylko czy pozytywnie czy negatywnie... [emoji57]
Nie no betę, betę.Trzymam kciuki za pozytyw. Czyli robisz test, nie betę?
![]()