IrenaX
Fanka BB :)
Czy to jest Pink lub bobo test?? Bo u mnie któryś właśnie nie wychodził a byłam w ciąży i na innych pokazywały się kreski :/ ten jeden rodzaj testów był właśnie felerny dla mnie.A wygląda to tak Zobacz załącznik 890362
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy to jest Pink lub bobo test?? Bo u mnie któryś właśnie nie wychodził a byłam w ciąży i na innych pokazywały się kreski :/ ten jeden rodzaj testów był właśnie felerny dla mnie.A wygląda to tak Zobacz załącznik 890362
To są testy z allegro. Bez markowe takie. Co od nich wymagac jak kosztowaly raptem 1zl za szt.Czy to jest Pink lub bobo test?? Bo u mnie któryś właśnie nie wychodził a byłam w ciąży i na innych pokazywały się kreski :/ ten jeden rodzaj testów był właśnie felerny dla mnie.
w tym cyklu i tak na nic nie liczę więc jak ma przyjść @ to niech przychodzi żebym mogła już porobić zlecone badania Cześć dziewczyny
Hej.
Wczoraj byłam na wizycie.Akualnie jestem w 15 tygodniu i wyniki krwi wyszły mi gorsze, jakaś infekcja mi się przyplątała. Lekarz przepisała mi furagin, Sorbifer durules, Neurovit i Macmiror complex 500 na infekcje. Aspargin. No i niepotrzebnie przeczytałam ulotki. Chodzi mi głównie o Neurovit. Spotkałyscie się może z tym, ze kobiety w ciąży to biorą? Są to dość duże dawki witaminy B. Wzięłam wczoraj jedna, ale mam jakis strach przed tym lekiem. Czy nie nie zaszkodzi dziecku .
Chciałam napisać do @Dagii11 ale pojawia mi się komunikat, ze nie mogę wysłać do niej wiadomości. [emoji846]
@Migdalove, kciuki [emoji846]