reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama

Załączniki

• InkedIMG_20180822_092106_LI.jpg
    InkedIMG_20180822_092106_LI.jpg
    79,2 KB · Wyświetleń: 125
Dziewczyny czy któraś z Was korzystała kiedyś z usług podologa ? Kurcze coś mi się dzieje z dużymi palcami u stóp i rodzinny wysyłał mnie do chirurga,a ja jak usłyszałam o zrywaniu paznokcia to omal nie zemdlałam i kumpela mi poleciła udać się do podologa, ceny za klamry itp rzeczy kosmiczne bo coś mi przez tel wspominała o 500 zł, mam w piątek konsultacje, ale chciałam zasięgnąć Waszej opinii czy miałyście okazję korzystać z usług takowego gabinetu [emoji4]

Dziewczyny czy któraś z Was korzystała kiedyś z usług podologa ? Kurcze coś mi się dzieje z dużymi palcami u stóp i rodzinny wysyłał mnie do chirurga,a ja jak usłyszałam o zrywaniu paznokcia to omal nie zemdlałam i kumpela mi poleciła udać się do podologa, ceny za klamry itp rzeczy kosmiczne bo coś mi przez tel wspominała o 500 zł, mam w piątek konsultacje, ale chciałam zasięgnąć Waszej opinii czy miałyście okazję korzystać z usług takowego gabinetu [emoji4]
a czemu zrywanie?

Pierwszy raz tak bardzo chce mi się wyć z żalu... Niby wiem, że jeszcze badania przed nami ale kurcze jakoś pod świadomie miałam nadzieję, że jednak dwie kreseczki ujrze dzisiaj...

a czemu zrywanie?
U mnie jest na tyle skomplikowane, że zaczęło się od plamek sinych na paznokciach, za cholerę nie wiązałam tego z grzybica paznokci, a jednak po dwóch miesiącach okazało się, że to grzybica kupiłam preparat w aptece i zdrowy paznokieć zacząć odrastać, kiedy myślałam, że już jestem na dobrej drodze okazało się, że wokół paznokci utworzył mi się jakiś stan zaplany z ropą, poszłam do rodzinnego przepisał mi Detr.eomycyne 2%, Ri.vanol i Oru.ngal (jak już pisałam wcześniej po Orun.gal dostałam pokrzywki więc po dwóch dniach odstawiałam, delikatna poprawa po dwóch tygodniach jest, ale nadal to nie są wyleczone palce, a jedynie minimalna poprawa, dostałam skierowanie do chirurga bo lekarz rodzinny zasugerował wrastające się paznokcie nie boli mnie ani nic więc wątpię, że to są wrastające paznokcie i dlatego zapisałam się do podologa na konsultacje [emoji4] podobno chirurg tylko zrywa paznokcie więc ja podziękuję ;p
Ale wyszła mi rozprawka [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
dalej czekamy. sa osoby ktore 2tyg po terminie widzialy kreski. nie masz @ iec zawsze szansa jest.
Staram się mieć nadzieję, bo jednak w pierwszej ciąży te testy w ogóle nie wychodziły tylko kurcze wnerwia mnie to, że nie mogę mieć jak każda kobieta tego pozytywnego testu tylko zawsze jakoś inaczej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry