D
Deleted member 182168
Gość
Nie robiłam bo mam daleko do laboratorium... czekam cierpliwie ba rozwój wydarzeń.
To trzymam kciuki [emoji173]️
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie robiłam bo mam daleko do laboratorium... czekam cierpliwie ba rozwój wydarzeń.
Chyba niewiele, bo ja nie miałam takich górnych wartości a podobno jest dziewczynka w brzuchuNooo pięknie [emoji7] duzy przyrost, mówią, że na dziewczynkę [emoji23] ciekawe ile w tym prawdy.
Ja właśnie od początku z moim K ( jak zaczynaliśmy związek i to wszystko ) to chcieliśmy nazwać córeczkę Maja [emoji7] Dla mnie to piękne imię i chyba dojść rzadko spotykane bynajmniej tutaj w moich stronach. Nie znam też żadnej Majki więc idealnie [emoji7]Wstępnie na samym początku ciąży myśleliśmy o imieniu Maja lub Kaja. Potem już nie, stwierdziliśmy,że będziemy się zastanawiać nad imieniem jak poznamy płeć.teraz pomyślimy
Póki co zostaje Maja lub Kaja
![]()
A dla chłopczyka jakie macie imiona? [emoji16][emoji64] Bo mi się nic nie podoba [emoji17]U nas wybierzemy coś z tych ponizszych:
-Antonina (Antosia)
-Hania
-Kornelia
-Laura
Ale dwa pierwsze to nasze główne typy![]()
Widzę, że masz tak jak ja. [emoji23] Nam się podoba w sumie tylko Julian i nic więcej. [emoji23] Może więcej będzie mi się podobało jak będę w ciąży i będzie to synek.A dla chłopczyka jakie macie imiona? [emoji16][emoji64] Bo mi się nic nie podoba [emoji17]