testy facelle nie są mi obce. pokazywalam ostatnio moj jak wygladal. jesli ma cie to uspokoic to zrob. nie bedziesz sie zastanawiac. moze byc ze beta jest bardzo niska i stad takie delikatne cienie.Myślisz może pójdę na bete?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
testy facelle nie są mi obce. pokazywalam ostatnio moj jak wygladal. jesli ma cie to uspokoic to zrob. nie bedziesz sie zastanawiac. moze byc ze beta jest bardzo niska i stad takie delikatne cienie.Myślisz może pójdę na bete?
testy facelle nie są mi obce. pokazywalam ostatnio moj jak wygladal. jesli ma cie to uspokoic to zrob. nie bedziesz sie zastanawiac. moze byc ze beta jest bardzo niska i stad takie delikatne cienie.
Szczerze, to jak test wysechł to jest cień widoczny ale nie mogę go uchwycić na zdjęciu. No nic jutro jadę na betę bo w takie cienie ciężko uwierzyć.Bu ja nic nie widze![]()
czekaj sprawdze ktora miala cienie... bo jak nadrabialam to widzialam testy facelle i pink testy. i tylko na jednych widzialam cienie.Ale tu nie ma nawet cienia [emoji174][emoji174][emoji24][emoji24]
Tabletek anty? Jesli tak to jak najbardziejHej czy miesiąc po odstawieniu tabletek można zacząć jakieś starania?
czekaj sprawdze ktora miala cienie... bo jak nadrabialam to widzialam testy facelle i pink testy. i tylko na jednych widzialam cienie.
to u Sanni na facelle są cienie.
Ty wstawialas pinki i tam pisalam ze niestety nie widzę nic.
Tabletek anty? Jesli tak to jak najbardziej![]()
ja nic nie widze ale nie masz jeszcze okresu wiec obserwuj co sie moze wyklarowac.Czyli nawet bety nie muszę robić [emoji24][emoji24]
Ja jestem żywym dowodem na to, że mimo wysokiej bety (ponad tysiąc nawet) nie miałam ani cienia na ani jednym teście.Czyli nawet bety nie muszę robić [emoji24][emoji24]