D
Deleted member 182168
Gość
O kurcze to tanio jak na Warszawę, jedna dziewczyna pisała tutaj, ze w Wa-wie płaciła ok 50zł.
Może tez zależy od miejsca grochow nie jest dosyć drogim rejonem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurcze to tanio jak na Warszawę, jedna dziewczyna pisała tutaj, ze w Wa-wie płaciła ok 50zł.
Widzę po suwaczku, że u nas 3 dni różnicy.Spokojnie, to już ta godzina haha![]()
![]()
Więc jak masz dostać za 4-6 dni dopiero to albo poczekaj i zrób w dniu miesiączki,albo BetaŹle przeczytałam hehe ostatnia miałam 1 sierpnia a mam dostać pomiędzy 26 a 28 sierpnia @ oczy mi się zaszklily ...
Ale czego różnicy? Wybacz już mi oczy niedowidzą xdWidzę po suwaczku, że u nas 3 dni różnicy.![]()
U mnie byłoby tak dzisiajAle czego różnicy? Wybacz już mi oczy niedowidzą xd
Ooo kochana to sie niezle musisz meczyc.. Koniecznie odwiedz specjalistę.Nie mogę w prywatnej wysłać więc kto bardzo wrażliwy to z góry przepraszam [emoji29]Zobacz załącznik 890713
aaa :* a ja mam na tel dwie apki PREGLIFE i Flo(na okres miałam), to w p. pisze żę jestem 4+6, a flo 5 tydzień i 6 dzień ;/ Więc nie wiem już jak to jest.Który masz już dzień cyklu?U mnie byłoby tak dzisiaj![]()
Oj nie uprzedzil mnie. Bez recepty to jest? Bezpieczne w ciąży ?To prostsze niż Ci się wydaje. [emoji846] Serio. Ja użyłam aplikatora raz i stwierdzam, ze bezpieczniej się czułam jak robiłam to własnoręcznie [emoji846]
A efekty uboczne luteiny, no cóż. Trzeba sobie z tym radzić. Nie wiem czy Ci lekarz mowil, ze zaaplikuj sobie raz na jakiś czas lactovaginal zeby Ci się infekcja nie zrobiła, przy luteinie niestety to wręcz pewniak a lepiej teraz lactovaginal niż potem inne leki. Chciaz u mnie i tak skończyło się na Pimafucinie, a oczyszczanie się z tego to dopiero jest wesołe [emoji846]
Też mam Preglife i pokazuje mi 5tc czyli 4+3aaa :* a ja mam na tel dwie apki PREGLIFE i Flo(na okres miałam), to w p. pisze żę jestem 4+6, a flo 5 tydzień i 6 dzień ;/ Więc nie wiem już jak to jest.