1
174974
Gość
Myślałam, że będę płakać czy coś okazuje się, że twarda babka się ze mnie zrobiła. Przykro mi jest, wiadomo ale to nie pierwszy raz.O jej współczuje i życzę powodzenia![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślałam, że będę płakać czy coś okazuje się, że twarda babka się ze mnie zrobiła. Przykro mi jest, wiadomo ale to nie pierwszy raz.O jej współczuje i życzę powodzenia![]()
![]()
Czytałam właśnie składy i Parenton jest spoko ale wolimy jednak FertilmanaMy mamy parenton☺
Podziwiam Cię i trzymam mocno kciuki za dalsze starania. Naprawdę jesteś silna.Myślałam, że będę płakać czy coś okazuje się, że twarda babka się ze mnie zrobiła. Przykro mi jest, wiadomo ale to nie pierwszy raz.Jak skończę drugie opakowanie Norprolacu to mam się wstawić do lekarza, zobaczymy co tam wyjdzie.
Witam się w 1dc 24 cyklu starań... Coś czułam, że nie potrzebnie jadę.![]()
Myślałam, że będę płakać czy coś okazuje się, że twarda babka się ze mnie zrobiła. Przykro mi jest, wiadomo ale to nie pierwszy raz.Jak skończę drugie opakowanie Norprolacu to mam się wstawić do lekarza, zobaczymy co tam wyjdzie.
Przykro mi;( a mialam pozytywne mysliDobra, jakoś to przeżyję. Myślicie, że nawet przed badaniami nasienia kupić te witaminy dla mężczyzn chodzi mi o Fertilman? Zaszkodzić nie zaszkodzą co nie?
Przy okazji tak zapytam, dodać kogoś do tabelki (znajduje się na 1 stronie wątku) komuś dane zmienić?
Pewnie.Można mnie?
Ewelina
@ 12.09
4 cykl starań
Brak dzieci
DodałamMożna mnie?
Ewelina
@ 12.09
4 cykl starań
Brak dzieci