agrafka07
Fanka BB :)
Będzie dobrze nie ma innej opcji. Jesteśmy dobrej myśli to najważniejsze [emoji178][emoji1305]
Przykro mi;( a mialam pozytywne mysli![]()
Szczerze to to Wasze pozytywne myślenie o kant tyłka rozbić, sorry.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Będzie dobrze nie ma innej opcji. Jesteśmy dobrej myśli to najważniejsze [emoji178][emoji1305]
Przykro mi;( a mialam pozytywne mysli![]()
Dosadnie, ale popieram całkowicie! Problem ewidentnie jakiś jest, a tak jak mówisz przyczyną moze być błachostka.Szczerze to to Wasze pozytywne myślenie o kant tyłka rozbić, sorry.Po 23 nieudanych cyklach pora zainwestować czas i niestety środki w badania a nawet leczenie niepłodności. Zbyt długo już dmuchamy co miesiąc ten balonik, choć sama @Migdalove nas stopuje. @Migdalove, ja chcę, byś zaszła w ciążę a nie myślała pozytywnie więc teraz zalecam skupić się na badaniach. To teraz najlepsza droga do powodzenia. A nuż jakaś głupota stoi na przeszkodzie. Bez badań, możesz jeszcze długo starać się bez skutku, 3 lata za Tobą...
Bardzo ładny przyrost. Nie masz się czym martwić.Dziewczyny jak to obliczyć ze beta byla w poniedzialek 330 a wczoraj 934 ? Nie za duzy przyrost ? Moj mnie juz zmartwil ze to ciąża pozamaciczna ;( niby przyrost 66% to powinien byc gdzies 514 chyba. Martwie sie ze tak duzo.
A nie za duzy ? Bo to jest chyba ponad 100% ?Bardzo ładny przyrost. Nie masz się czym martwić.
Wiesz ja leczę się od nie całego roku, problem raczej jest po stronie męskiej ale tak jak mówiłam, badanie miało się odbyć ale no niestety niektórych rzeczy nie obejdę. Niestety przez te niedziele pisowskie narzeczony nie miał i nie ma wolnego w tygodniu druga sprawa to zepsuło się auto i teraz czekamy na kredyt. Przez 2 lata chodziłam od lekarza do lekarza, nie można powiedzieć, że jedynie modliłam się o cud tylko to już wina lekarzy... A z badaniem nasienia już nie jest tak prosto bo daleko no i przeszkody o których pisałam.Szczerze to to Wasze pozytywne myślenie o kant tyłka rozbić, sorry.Po 23 nieudanych cyklach pora zainwestować czas i niestety środki w badania a nawet leczenie niepłodności. Zbyt długo już dmuchamy co miesiąc ten balonik, choć sama @Migdalove nas stopuje. @Migdalove, ja chcę, byś zaszła w ciążę a nie myślała pozytywnie więc teraz zalecam skupić się na badaniach. To teraz najlepsza droga do powodzenia. A nuż jakaś głupota stoi na przeszkodzie. Bez badań, możesz jeszcze długo starać się bez skutku, 3 lata za Tobą...
Z tego co mi wiadomo to martwić można się za małym przyrostem a taki wskazuje że jest wszystko dobrze. Chodzą słuchy że duży przyrost to na dziewczynkę, ale mi akurat się nie sprawdziło. Nie słyszałam żeby za duży wynik mógł świadczyć o ciąży pozamacicznej. Ja bym sobie już opuściła badanie bety. Kiedy masz wizytę u ginekologa?A nie za duzy ? Bo to jest chyba ponad 100% ?
Nie ma czegoś takiego jak za duży przyrost bety. Ja miałam przyrosty prawie o 200% po 48 gidzinach i moje dziecko rozwija sie dobrze,26tcA nie za duzy ? Bo to jest chyba ponad 100% ?
Chyba ze ja nie potrafie liczyc xd mi wychodzilo 66 % z 330 to 500. A 500 +330 to 830.
Jest coś takiegoNie ma czegoś takiego jak za duży przyrost bety. Ja miałam przyrosty prawie o 200% po 48 gidzinach i moje dziecko rozwija sie dobrze,26tcnie nakręcaj sie.