Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No niby właśnie wyglądało jakby była późno. Ale skąd tak silne plamienie... Ehh czy ja nie mogę mieć normalnie wszystkiego... Normalnie przechodzi przeze mnie złość radość i wszystko na raz.Może owu się przesunęła ?
Gratulacje
nie na darmo cienie wychodzily... male stezenie hcg jest jeszcze. ale jest! i bedzie dobrze! i slub bedziecie miec juz we troje <3
Dokladnie, ja jak teraz mojej gin powiedziałam ile sie staramy to od razu stwierdzila ze najpierw badanie nasienia bo to najwazniejsze no i to jest jedno badanie a potem mozna sie reszta u kobiety zajac jak cos.. [emoji6]Kochana nie odczytuj tego jako atak, bo pisałam to ogólnie, Ty jesteś młodziutka i wiek Cię nie goni. Ale widzę, że Ci zależy na dziecku, co miesiąc przeżywasz, że się nie udało. Badanie nasienia jest jednym z pierwszych jakie zaleca się przy diagnostyce niepłodności i moim zdaniem dawno powinniście je wykonać. Nie wierzę, że nie można znaleźć jednego dnia przez taki okres czasu, żeby się na nie umówić, nawet poświęcając pół dnia na dojazd i kolejne pół dnia na powrót do domu, kliniki są otwarte tez w soboty. To proste badanie może dużo rozjaśnić w waszej kwestii i pokazać w jakim kierunku powinniście działać.
Chyba jednak nasienie jest dobre.Kochana nie odczytuj tego jako atak, bo pisałam to ogólnie, Ty jesteś młodziutka i wiek Cię nie goni. Ale widzę, że Ci zależy na dziecku, co miesiąc przeżywasz, że się nie udało. Badanie nasienia jest jednym z pierwszych jakie zaleca się przy diagnostyce niepłodności i moim zdaniem dawno powinniście je wykonać. Nie wierzę, że nie można znaleźć jednego dnia przez taki okres czasu, żeby się na nie umówić, nawet poświęcając pół dnia na dojazd i kolejne pół dnia na powrót do domu, kliniki są otwarte tez w soboty. To proste badanie może dużo rozjaśnić w waszej kwestii i pokazać w jakim kierunku powinniście działać.
Bardzo wczesna ciąża????
Ty to potrafisz trzymać w napięciu!Nie ma czego raczej... Przecież wg tabelki to 3 tydzień a na drugie to plamię jak by to był @ już to prędzej biochemiczna, ale przecież nie boli mnie tak brzuch jak wtedy.?
Mam! A mogę wziąć jak biorę norprolac?Ty to potrafisz trzymać w napięciu!
Masz luteine, duphaston cokolwiek? Plamienia na początku moga wystapic, tym bardziej, ze jestes w terminie @. Trzymam kciuki z calych sił i calym sercem Ci kibicuje Gosia!