Ann89
Fanka BB :)
Tym bardziej że od poniedziałku was nie czytałam [emoji12]Noo trochę trzeba być na bierząco bo po chwili można się pogubić [emoji23][emoji23]
U mnie 7dc i kurcze jajniki i sutki mnie pobolewają, dziwne to ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tym bardziej że od poniedziałku was nie czytałam [emoji12]Noo trochę trzeba być na bierząco bo po chwili można się pogubić [emoji23][emoji23]
Widzę napis, ale to nie znaczy, ze teraz nie mogę brać.Femibion masz kochana od 13 tyg ciąży to lepiej wybierz coś dla staraczekPrenatal Uno albo Pregna Start ma bardzo dobry skład [emoji4]
No jasne, że to marketing, ale tam masz też DHA, a chyba na początku nie jest to takie istotne, ale ja się nie znam więc nic nie mówięWidzę napis, ale to nie znaczy, ze teraz nie mogę brać.Femibion 1 jest lepszy do starań niż 0.
Po drugie i tak są te same dawki witamin jakie bym przyjmowała osobno. Nie robi to większych różnicy, to że są 3 rodzaje to czysty marketing.
Różnica jest taka, że przyjmuje więcej dobrych substancji, które na bank nie zaszkodzą w jednej tabletce a nie w 3 czy 4.
![]()
Ja na razie i tak chcę skończyć Folik i przejść od razu do Femibiona 2 ale dziękuję kochana za propozycję.No jasne, że to marketing, ale tam masz też DHA, a chyba na początku nie jest to takie istotne, ale ja się nie znam więc nic nie mówięjak coś to kiedyś pisałam że zostało mi bodajże pół opakowania Femibion 1 więc jak chcesz to z chęcią ci podeślę bo u mnie i tak leży [emoji4][emoji4][emoji4]
Jak będzie w komplecie to jasne można brać napewno nie zaszkodzi [emoji4]Ja na razie i tak chcę skończyć Folik i przejść od razu do Femibiona 2 ale dziękuję kochana za propozycję.Właśnie DHA też się przyda od samego początku.
Lepiej się konkretnie zacznę suplementować.
![]()
Nie pomogę, ale mam znajomych, którzy niestety też starali się prawie 5 lat o dziecko bo on wyjeżdżał na 3 tyg i na tydzień wracał do domu, oboje zdrowi, a nie mogli się wstrzelić w owu :/Kutde dziewczyny nie wien co jest grane. Zastrzyk ovitrelle zrobiony lecz @ przyszła w niedziele. Dziś mam końcówkę a zawsze mój cykl trwał do 4 dni i spokoj. Przez cały dzień bardzo boli i kuje mnie podbrzusze. Wizytę mam umówiona na poniedziałek lekarz chce umówić mnie na udrożnienie jajników. Staramy się z mężem ponad 3 lata tylko ze jest problem bo wyjeżdża i wraca co 3-4 tyg.
Zobaczymy, rano wstanę, zrobię test, pojadę na betę i do lekarza.bylam z sasiadka 3.5 godz na plotkach i az sie balam co zastane jak wroce a tu tylko 3str.
ja mam nadzieje ze to jednak nie ciaza biochemiczna u @Migdalove ja mam nadzieje ze to sie szczesliwie skonczy.