Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To się nazywa złośliwość losuNic nie dała znac a pewnie o 9 jechala jak ostatnio powtarzac bete.
ja zaraz gonie do weta.
boje sie o to pieprzone ropomacicze.
musze ja wysterylizowac i to w zasadzie natychmiast ..a najgorsze ze 3tyg M nie ma jestem bez auta sama zdana na innych... i biegam po lekarzach.. ze soba, wczoraj z mloda a dzis z psem.
Ja tak miałam do 7tc [emoji23] nudności zaczęły się od mojego przyjęcia po ślubie cywilnym [emoji23] najadlam się jak głupia i mnie tak mdlilo. Ze myślałam że do końca imprezy nie wysiedze [emoji23] a z synem od pozytywnego testu ciążowego wymiotowalam dalej niż widziałam [emoji23] tylko z synem od początku do 16tc. Z Mają krócej niby bo później się zaczęło i wcześniej skończyło, ale było intensywniej [emoji23]a ja narazie nie mam problemu z odrzucaniem od jedzenia.. bardziej problem mam ze apetytu nie mam. Wcisnelam jablko na sniadanie... kawa slaba na pol z mlekiem... i znow slonecznik na mnie patrzy i mowi zjedz mnie.
Dziewczyny!! 2000 strona nam stuknęła![]()
U mnie 400 stron [emoji23][emoji23]a ja narazie nie mam problemu z odrzucaniem od jedzenia.. bardziej problem mam ze apetytu nie mam. Wcisnelam jablko na sniadanie... kawa slaba na pol z mlekiem... i znow slonecznik na mnie patrzy i mowi zjedz mnie.
Dziewczyny!! 2000 strona nam stuknęła![]()
Pozazdrościć [emoji173]️A mnie od niczego nie odrzuca, nie mam nietypowych zachcianek, jem jak przed ciążą i jestem zadowolona.![]()
bo Ty z tel to się nie liczyU mnie 400 stron [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 891268