Malaga00
Fanka BB :)
Ja nwm naprawdę on mówił, że ma 4 pewnie mm chodzi. On naprawdę jakiś z chmurki się urwał taki nieogarnięty... Nic nie zrozumiałam z wizyty4,2 cm to raczej zakres, jaki został objęty na całym zdjęciu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nwm naprawdę on mówił, że ma 4 pewnie mm chodzi. On naprawdę jakiś z chmurki się urwał taki nieogarnięty... Nic nie zrozumiałam z wizyty4,2 cm to raczej zakres, jaki został objęty na całym zdjęciu.
Wole pocierpieć 5 min i być zadowolona tak jak ty ale po zabiegu funkcjonuje się normalnie czy jest się nie do życia?Mnie przyjęli rano "na oddział" ale bez łóżka, czekałam tylko na zabieg. o 15 byłam już z wypisem, wolna. Dostajesz zastrzyk z ketanolu i (nie strasze absolutnie) bolało mnie jak cholera. Ale w tym samym cyklu ciąża, więc zrobiłabym to jeszcze raz, wiedząc jaki jest efekttym bardziej,że boli maks 5 minut, nie więcej.
Podobno nawet jak masz drożne jajowody to ten kontrast je rozszerza i przepłukuje i plemniczki mają łatwiej![]()
Ja nwm naprawdę on mówił, że ma 4 pewnie mm chodzi. On naprawdę jakiś z chmurki się urwał taki nieogarnięty... Nic nie zrozumiałam z wizyty
Na która masz ta wizytę. Mysle ze wszystko będzie dobrzeHej dziewczyny, nie robiłam rano testu jakoś nie miałam nastroju... Krwawienie się rozkręciło jak zwykle w 2dc, jestem po pobraniu krwi i idę do lekarza.
No on nie wpisał... Bo próbował wpisać ostatni okres i sprzęt mu odrzucałNo to może pęcherzyk ma 4mm, ale jak nie jesteś pewna, to nie masz czego obliczać na tej podstawie.Na zdjęciu też często jest podany wiek ciąży wg usg.
4cm to dzieciątko ma w 12tc.To ten pęcherzyk 4,2 cm to taki 4/5 tydzień to i tak wczesna ciąża
Nie wiem, nie dzwoniłam po prostu idę od razu, wiem, że lekarz dzisiaj przyjmuję więc zapytam czy mnie przyjmie.Na która masz ta wizytę. Mysle ze wszystko będzie dobrze
[emoji23]wybaczcie, ale mam pomieszane w tym USG. Ma 4,2 mm4cm to dzieciątko ma w 12tc.Pęcherzyki oscylują się do kilku milimetrów.
Pierwszy centymetr zarodek osiąga gdzieś w 7-8tc
![]()
No on nie wpisał... Bo próbował wpisać ostatni okres i sprzęt mu odrzucał