@Migdalove kochana to takie smutne
jedyne o czym wiemy to to że znów zaskoczyło tylko dlaczego się nie może utrzymac?
tulę mocno!
jedyne o czym wiemy to to że znów zaskoczyło tylko dlaczego się nie może utrzymac?
tulę mocno!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie zawsze musi sie podnosic bardzo zaraz po owu [emoji6]Ja mam opory jeśli chodzi o mierzenie w pochwie bo wydaje mi się, że zaraz dostanę jakiejś infekcjiA w ustach nie wychodziły mi wykresy bo trzeba trzymać pod tym samym kątem termometr.
A tak w temacie pomiarów, u mnie temparatura nadal nisko, śluz, ból brzucha i test owu wskazywałyby na owu wczoraj lub przedwczoraj. Czytałam gdzieś, że zdarza się, że temparatura nie podnosi się zaraz po owu. Miała któras z Was taką sytuację?
ja wsuwam paluchem wskazujacym. Podobno nie powinno uzywac sie aplikatora gdyz mozna sobie uszkodzic jakies naczynko nim i zaczac krawic a wiadomo ze ciezarna krwawienie odbierze w jeden sposob i po co sie niepotrzebnie stresowac.Dziewczyny do tej luteiny mam taki aplikator ale jest tak do d... Mogę delikatnie wkładać w sumie to wsuwać tą tabletkę? Bo mam dopochwowo
To dobrze bo ja raz próbowałam użyć go ale beznadziejny. I delikatnie wkładam palcemja wsuwam paluchem wskazujacym. Podobno nie powinno uzywac sie aplikatora gdyz mozna sobie uszkodzic jakies naczynko nim i zaczac krawic a wiadomo ze ciezarna krwawienie odbierze w jeden sposob i po co sie niepotrzebnie stresowac.
ja raz tez uzylam i przyznam ze calkiem fajnie bylo lepiej niz paluchem ale lepiej czuc sie bezpiecznym i z tamtych okolic nawet kropelenki krwi nie ujrzec.To dobrze bo ja raz próbowałam użyć go ale beznadziejny. I delikatnie wkładam palcem
Ja po pomiarze jeszcze dosypiam trochę, a rano nie ma czasu ani głowy, zeby umyć.Znaczy się, ja myłam zawsze zaraz po zmierzeniu temperatury.![]()
Nie zawsze musi sie podnosic bardzo zaraz po owu [emoji6]
Mi np zazwyczaj szybko sie podnosi i jest duzy skok, tak jak na pierwszym wykresie a czasami wolniej rosnie jak na pozostalych dwóch [emoji6]
Na drugim wykresie owu byla w 13dc nie 14/15 jak mi wyznaczylo[emoji6]Zobacz załącznik 891354Zobacz załącznik 891355Zobacz załącznik 891356
Pisaliśmy o tym kochana, że w ciąży tego aplikatora nie używamy [emoji4][emoji4][emoji4]Dziewczyny do tej luteiny mam taki aplikator ale jest tak do d... Mogę delikatnie wkładać w sumie to wsuwać tą tabletkę? Bo mam dopochwowo
Okej, to nie rozumiem po co dają ten aplikatorPisaliśmy o tym kochana, że w ciąży tego aplikatora nie używamy [emoji4][emoji4][emoji4]
Bo luteina nie jest tylko na podtrzymanie ciąży, ale ma również wiele innych zastosować więc poza ciążą aplikatora używamy, a w ciąży w związku z tym, że wszystko jest rozpulchnione i łatwo o podrażnienie to go wyrzucamy [emoji4][emoji4][emoji4]Okej, to nie rozumiem po co dają ten aplikator