Malaga00
Fanka BB :)
[emoji23][emoji23] Będę dziś chyba sobie szukać i zamawiać jak za darmo [emoji23][emoji23] Wariatka ze mnie ♀[emoji134]Ja to zamówiłam, nawet już dostałama na innej stronie jest termoforek z pestkami wiśni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
[emoji23][emoji23] Będę dziś chyba sobie szukać i zamawiać jak za darmo [emoji23][emoji23] Wariatka ze mnie ♀[emoji134]Ja to zamówiłam, nawet już dostałama na innej stronie jest termoforek z pestkami wiśni
Ja od początku ciąży mam paskudna cerę. Nagle jakieś pryszcze, przebarwienia liczne, no jest źle. A na prenatalnych podobno chłopczyk się pokazałAle super! [emoji7] Też bym chciała taki trójkącik[emoji23] ale najpierw trzeba wiedzieć co w środku buszuje [emoji23] ale to jeszcze jeszcze [emoji16] na razie tylko mówią, że będzie dziewczynka, bo mam cerę jak u nastolatki [emoji23]
Mozesz też sobie to zamowic jesli chcesz [emoji4]Ale super! [emoji7] Też bym chciała taki trójkącik[emoji23] ale najpierw trzeba wiedzieć co w środku buszuje [emoji23] ale to jeszcze jeszcze [emoji16] na razie tylko mówią, że będzie dziewczynka, bo mam cerę jak u nastolatki [emoji23]
Ja w obu ciążach super cerę miałam. Ze mnie się śmiali że na pewno Terwz córka nie będzie bo za ładnie na córkę wyglądam [emoji23] głupie zabobony. Tak samo jak z kształtem brzucha. Kształt brzucha zależy od budowy miednicy a nie od płci dziecka [emoji23] tak samo jak nie prawda że w drugiej ciąży brzuch większy. Fakt faktem szybciej go było widać ale dużo mniejszy niż przy synu. Syn też 1200g cięższy od córki byl.Ale super! [emoji7] Też bym chciała taki trójkącik[emoji23] ale najpierw trzeba wiedzieć co w środku buszuje [emoji23] ale to jeszcze jeszcze [emoji16] na razie tylko mówią, że będzie dziewczynka, bo mam cerę jak u nastolatki [emoji23]
Uda Ci się. Ja syna karmilam mieszanie z przewaga mm bo swojego pokarmu miałam za mało. Nie udało się przejsc wyłącznie na KP bo zaraz dziecko się odwadnislo i spadło z wagi. Teraz córkę karmie KPJa w pierwszej ciąży z synkiem cere miałam bardzo ładną, paznokcie mocne a włosy mi tak urosły że szok i bardzo geste, żadnych objawów nudności czy wymiotów, tylko sikałam często, a tak to super sie czułam i w ogóle. Senna byłam normalnie jakoś nie odczułam tego. Więc zastanwaiam sie jak to bedzie w drugiej. Jedyny minus to taki ze nie mogłam karmić piersią walczyłam ale pielęgniarka laktacyjna powiedziła ze mi sie laktacja nie zaczeła w ogóle, a bardzo bym chciała karmić jak kiedyś zajdę w ciąze.
ciezko wysnuć mi taką tezę.. byc moze milam pogorszony wzrok wczesniej i tego nie wdzialam.. nie wiem... poszlam do okulisty jak przyjaciolki po drugiej str ulicy nie poznalam z daleka.I ciąża psuje tak wzrok?
ojej! to ty nic nie widzisz bez okularow. ja przy mojej wadzie jestem slepa jak kret widze tylko to co blisko wszystko co dalej rozmyte ale Tobie nie zazdroszczeJa też jestem krotkowidzem jak Ty. Ale ja mam - 7 i - 7.25.
za dziecka bardzo dużo czytała w złym świetle i mam pracę mocno nadwyrezajaca wzrok.
No niestety [emoji23] bez okularów albo soczewek jestem ślepa jak kret [emoji23]ojej! to ty nic nie widzisz bez okularow. ja przy mojej wadzie jestem slepa jak kret widze tylko to co blisko szystko dalej rozmyte ale Tobie nie zazdroszcze![]()
O jaa, myślałam, że nie ma nikogo z gorszy mwzrokiem niz ja. Ja mam -3.5 i -3.75 i juz jestem ślepa maksymalnie.... Marze o laserze, ale chyba mnie nie stać [emoji23][emoji23]Ja też jestem krotkowidzem jak Ty. Ale ja mam - 7 i - 7.25.
za dziecka bardzo dużo czytała w złym świetle i mam pracę mocno nadwyrezajaca wzrok.