joasiaaa
Fanka BB :)
Jutro zatestuje. Jeżeli miałby wyjść jakiś cień na teście to raczej wyjdzie w 31 dc. Spróbuję dzisiaj dostać ten czulszy :-) w Rossmannie chyba takie mają?A moze akurat to ciaza. Bylo byl super![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jutro zatestuje. Jeżeli miałby wyjść jakiś cień na teście to raczej wyjdzie w 31 dc. Spróbuję dzisiaj dostać ten czulszy :-) w Rossmannie chyba takie mają?A moze akurat to ciaza. Bylo byl super![]()
Też mi się to zdarza..Aż takie dziwne uczucie. Niechęć też do jedzenia.Ja mam tak praktycznie zawsze [emoji52]
Ja czasami biore nospe kiedys ketonal a teraz na szczescie odpukac wystarcza mi zaszycie sie w domu.Bez połowy apapu ani rusz pierwszego dnianaszczescie taka mała ilość mi pomaga bo ogólnie nigdy nie biorę leków przeciwbólowych, pierwszy dzień @ to jedyny taki wyjątek, kiedyś brałam nospe ale niestety przestała pomagać i 15 minut o wzięciu tabletki odrazu wymioty
więc zmieniłam na apap. Choć zdarzają się cykle że nic nie pomaga i cały dzień łóżko i spanie żeby nie czuć bólu...... A wy jak radzicie sobie z bólami pierwszego dnia @?
Przybij piątkęTeż mam synka z 2012 roku. Z lipca.
Weekend mnie nie było na forum i tyle naskrobalyscie że ciężko nadrobić z czytaniem.
Potancowalam trochę na weselu i poprawinach że dziś ledwo chodzę.. obcas dla mnie rzadkość na codzień więc 15 godz w butach na obcasach zrobiły swoje.. Ale co się nie robi dla bycia piękna ..
Miłego dnia dziewczynki.
U mnie 8 dc..zbliżają się fajne dni![]()
W drugiej ciąży też miałam przodujące ale podniosło się do góry więc już takiego zagrożenia dużego nie było. Nie martw się na zapas :*O rany. Ja mam łożysko na przedniej ścianie macicy i nie zdawałam sobie sprawy, ze to wiąże się z ryzykiem odklejenia.
Próbuj, próbujBede jeszcze kombinować, bo oszaleje 2 mcedo szpitala się próbuje dodzwonić ale oczywiście nie odbierają :/ miałam sprawdzić jeszcze progesteron i prolaktyne, ale zrobie to we wrzesniu - zbadam 3 razy w ciagu cyklu by mieć podglad czy wszystko Ok.
No i jeszcze jedno, muszę dostać się na wizyte do dentysty, muszę wyleczyć zeby przed (ciąża)... kurde muszę to wszystko jakos najszybciej załatwić- ale narazie zbytnio nie mogę się w czasie zgrać :/ jeszcze trochę i urlop to wtedy muszę wszystko już ogarnąćchciałabym do grudnia zajsc [emoji173]️
Tak bym jej odpisała, że w piety by jej poszłoWiecie co, czasami nie rozumiem co ludzie mają w głowie jak dodają takie komentarze. Ogólnie kiedyś prowadziłam photobloga, teraz czasami coś dodam. Napisałam o tym, że do szczęścia brakuje nam 'rangi' MAMA i TATA, że kiedyś w końcu się uda a staramy się już bardzo długo. A tu takie komentarze:
Zobacz załącznik 892238
Cóż ludzie są różni, dla jednych priorytetem jest piękny dom, dla drugich samochód, a dla trzecich zdrowe dziecko [emoji4] dlatego ja nie zwracam uwagi na innych najlepiej każdy zajmie się swoimi priorytetami [emoji4]Wiecie co, czasami nie rozumiem co ludzie mają w głowie jak dodają takie komentarze. Ogólnie kiedyś prowadziłam photobloga, teraz czasami coś dodam. Napisałam o tym, że do szczęścia brakuje nam 'rangi' MAMA i TATA, że kiedyś w końcu się uda a staramy się już bardzo długo. A tu takie komentarze:
Zobacz załącznik 892238
Mają [emoji4] w aptece Dbam o zdrowie też mają te czułe strumieniowy albo płytkowyJutro zatestuje. Jeżeli miałby wyjść jakiś cień na teście to raczej wyjdzie w 31 dc. Spróbuję dzisiaj dostać ten czulszy :-) w Rossmannie chyba takie mają?
Dokładnie, każdy ma swoje priorytety i nikomu nic do nich, jakby ktoś znajomy mi powiedział "nie chce dzieci, wolę karierę i totalny luz" to co mi do tego, nie mówiłabym "weeź daj spokój, trzeba mieć dzieci".Cóż ludzie są różni, dla jednych priorytetem jest piękny dom, dla drugich samochód, a dla trzecich zdrowe dziecko [emoji4] dlatego ja nie zwracam uwagi na innych najlepiej każdy zajmie się swoimi priorytetami [emoji4]