Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Masz rację lepiej zrobić test ciążowy niż gdybać chyba tak się cykam bo boje rozczarowaniaZ tego co czytałam to niektórym testy owu wychodzą pozytywnie w ciąży a nie którym nie. Test ciążowy lepiej zrobić niż gdybać. trzymam kciuki za || kreski![]()
Hej :-) ja tez w nocy "łaże" to do wc to sie napic i jak mierzylam rano po przebudzeniu wyniki były miarodajne bo wykresy wychodzily i bylo widać skoki temp. Także mierz codziennie po przebudzeniu o jednej godzinie [emoji12] [emoji5]Od jutra będę mierzyć temperaturę ale mam problem... Czytałam, że kobieta musi być co najmniej po 3 godzinnym śnie a ja w nocy bardzo często się budzę, muszę się wtedy napić i kręce się. Taka bezsenność. Te pomiary będą miarodajne?
Ja za każdym razem jak robię test mówie " no pokaż się kresko co ci szkodzi" ale ciągle mnie nie słucha hahaMasz rację lepiej zrobić test ciążowy niż gdybać chyba tak się cykam bo boje rozczarowania
Przykro mi [emoji853]No to mam 1 DC. 9 cykl starań za nami może 10 będzie szczęśliwy![]()
Wierzę za w następnym się udaPrzykro mi [emoji853]
Powodzenia [emoji4] i trzymam kciuki [emoji4]Wierzę za w następnym się uda![]()
Kiedy masz dostac@?Powodzenia [emoji4] i trzymam kciuki [emoji4]
U mnie tez zaraz zacznie sie kolejny cykl [emoji6]
Za 3dni i sie juz doczekac nie moge, brzuch od kilku dni boli okropnie, jutro pewnie bedzie jeszcze gorzej az pewnie bede musiala ketonal brać [emoji849] niech juz ta @ przychodzi [emoji849]Kiedy masz dostac@?
Ja biorę castagnus jest bez recepty pomaga przy bólach okresowych i żeby wyregulować cykl. Mi pomógł i podobno przy jego stosowaniu można szybciej zajść w ciążę.Za 3dni i sie juz doczekac nie moge, brzuch od kilku dni boli okropnie, jutro pewnie bedzie jeszcze gorzej az pewnie bede musiala ketonal brać [emoji849] niech juz ta @ przychodzi [emoji849]