Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To tak jak ja he he odkurzać mogę codziennie - taka schizaja mam hopla na punkcie sprzątania okna myje raz na miesiąc, jak pożyczyłam karchera to myłam raz w tygodniu i oddałam koleżance bo już na łeb dostawałama tak normalnie to myje płynem do szyb z biedry, ale słyszałam ze woda z octem dziala cuda.
Powinna być jutro [emoji4]Paulina a u cb kiedy @? U mnie jutro powinna być ale łudzę się że nie będzie ....Jeśli jutro nie zawita to w środę zrobie test
To tak jak u mniePowinna być jutro [emoji4]
Ja sobie nadziei nie robię bo się nie staram więc chce żeby była przynajmniej na czas [emoji4]To tak jak u mnieale chyba zrobię test aby sobie już nadziejii nie robić niepotrzebnie
No tak niech przyjdzie i będzie z głowy ..Ja sobie nadziei nie robię bo się nie staram więc chce żeby była przynajmniej na czas [emoji4]
Tak, miałam termin na 3 marca, a teraz na 7 maja by wychodzilo. Zawsze marzyłam o majowym dziecku. Może to tak miało być [emoji5]Bardzo ładna kreseczka! A czy ja dobrze Cię pamiętam jeszcze z marcówek? Jeśli tak, to szybko udało Ci się znów zaciążyć.![]()