Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To normalne usg z tym że dokładnie ocenia się budowę płodu pod względem ewentualnych chorób, nie ma się czego bać, często też się robi badanie pappa z krwi ale nie zawsze ponoćI chciałam was zapytać. Bo są tu też mamusie i kobietki w ciąży.
Dziewczyny bo już czytałam, ale jak wygląda badanie prenatalne? Chce was zapytać. Czy naprawdę jest tak dokładne? Trochę się boję bo 27 mam wizytę [emoji17] i mam milion myśli i obaw
A robisz je u gina z certyfikatem ?I chciałam was zapytać. Bo są tu też mamusie i kobietki w ciąży.
Dziewczyny bo już czytałam, ale jak wygląda badanie prenatalne? Chce was zapytać. Czy naprawdę jest tak dokładne? Trochę się boję bo 27 mam wizytę [emoji17] i mam milion myśli i obaw
A co to za wada? Bo wiem że dokładna ocena serca jest dopiero na trzecich prenatalnych, wtedy wykrywa ją wady których nie było wcześniej, może dlatego lekarze na pierwszych nie widzieliA robisz je u gina z certyfikatem ?
Ja powiem tyle, u nas mimo badan prenatalnych u lekarza z certyfikatem, i pozostalych dokladnych badan podczas wizyt, mimo ze w sumie podczas calej ciąży 3 lekarzy badalo młodego zaden nie wykryl wady serduszka, wyszlo to dopiero po porodzie.
Tak robię u bardzo dobrego ginekologa. Tak mi się wydaje.A robisz je u gina z certyfikatem ?
Ja powiem tyle, u nas mimo badan prenatalnych u lekarza z certyfikatem, i pozostalych dokladnych badan podczas wizyt, mimo ze w sumie podczas calej ciąży 3 lekarzy badalo młodego zaden nie wykryl wady serduszka, wyszlo to dopiero po porodzie.
Rozumiem, dziękuję, ciekawa jestem jak będzie [emoji17]To normalne usg z tym że dokładnie ocenia się budowę płodu pod względem ewentualnych chorób, nie ma się czego bać, często też się robi badanie pappa z krwi ale nie zawsze ponoć
Wychodzi na to że ten lekarze ma certyfikat, więc spokojnieTak robię u bardzo dobrego ginekologa. Tak mi się wydaje.
Eh masakra, dlatego ja nie mam zaufania do lekarzy [emoji17]Zobacz załącznik 896929
Cieszę się, ta lekarka jest naprawdę godna polecenia [emoji4]Wychodzi na to że ten lekarze ma certyfikat, więc spokojnie
Tak więc nie martw się, takie badanie to sama przyjemność tak naprawdę bo daje okazję do po oglądania bobasaCieszę się, ta lekarka jest naprawdę godna polecenia [emoji4]