IrenaX
Fanka BB :)
To taniej niż u mnie. U mnie po 40 za każde :/ ale warto sobie zrobicU nas w laboratorium 60zł razem za antyTPO i antyTG. Wizytę mam dopiero w październiku więc teraz dla samej siebie chcę zrobić wyniki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To taniej niż u mnie. U mnie po 40 za każde :/ ale warto sobie zrobicU nas w laboratorium 60zł razem za antyTPO i antyTG. Wizytę mam dopiero w październiku więc teraz dla samej siebie chcę zrobić wyniki.
A który dzień po owulacji u Ciebie?A u mnie pojawił się już wieczorem kremowy śluz. I brzuch czuję taki obolały jakby na @
A który dzień po owulacji u Ciebie?
Marna reklama[emoji849]zdecydowanie warto szczepić się na Pneumokoki, tylko nie oszczedzajcie na dzieciach i wybierzcie dobra odplatna szczepionkę Prevenar.
Hej! U mnie całkiem spoko, oczywiście nie mogłam o 7 wstać... Jakaś taka noc niespokojne. Niedawno wstałam więc szybką kąpiel i na pobranie krwi.Cześć dziewczyny jak samopoczucie ? Mi jest strasznie niddobrze do tego glowa boli masakra![]()