kasiula222
Fanka BB :)
Wiktorka a ponoc ten test Nifty też się myli czasem ...? Też myślałam go zrobić ..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to ta sama strona, czemu jej nie widzialam [emoji848] chyba pora na kontrole u okulisty [emoji57]
@maroosia04 trzymam kciuki zeby jednak teraz wam sie udalo, ale jesli nie to moze rzeczywiscie idz do gin, albo jakos dziwnie te testy ci dzialaja a wszystko jest ok ale moze pecherzyki ci nie pekaja ??[emoji848]
No to jesli (tfu tfu!) Teraz wam nie wyjdzie to moze sie przejdz do gin, na monitoring [emoji6]Czy pękają, to nie mam pojęcia. Nigdy nie byłam na obserwacji cyklu.
No to jesli (tfu tfu!) Teraz wam nie wyjdzie to moze sie przejdz do gin, na monitoring [emoji6]
Ale ja trzymam kciuki zeby jednak żaden monitoring nie byl potrzebny [emoji3]
Ten certyfikat nabywa się co roku, tzn co rok lekarz musi przejść szkolenie by znowu przedłużyć certyfikat.Wlasnie miałam ci napisać ale zerknelam jeszcze raz na liste fmf i juz tam tej lekarki nie ma ? [emoji848] to tak może lekarz przestac miec uprawnienia [emoji780][emoji780] ale sie teraz zdziwiłam [emoji848]
Ale mimo wszystko moze sobie zerknac i w razie co zadzwonic i dowiedziec sie co i jak [emoji57] zerknij na Femvita w ZG, dr P. Woźniakowska-Gondek
2 z tego co pamiętam to był stan zapalny. 3 i wyżej trzeba się bać. Będzie dobrze pojedziesz i się dowiesz co i jak :*Właśnie dowiedziałam się że na cytologii miałam 2 stopień lekarka chciała żebym przyjechała więc zaczęłam się już absolutnie denerwować.