paulina1994
Fanka BB :)
Przede wszystkim sprawdź na liście FMF czy rzeczywiście tam są, wieku lekarzy ma w swoim profilu, że wykonują badania prenatalne a tak naprawdę tego nie robią tylko jest to zwykle USG trochę dokładniejsze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ok, może obowiązkowe to za dużo powiedziane,ale są "zalecane" te trzy usg. Można oczywiście mieć życzenie nie odwiedzania lekarza wcale w czasie ciąży, zgadza sięKochana nie jest obowiązkowe jeżeli masz takie życzenie możesz je zrobić prywatnie, a na NFZ tylko w określonych przypadkach
Wg usg ciąża dużo młodsza bo dopiero widać pecherzyk 8mm bez zarodka jeszcze, ale biorąc pod uwagę że 7.09 miałam betę koło 660 to powiedział że się wszystko zgadzaTrzymam mocno kciuki! [emoji813]
Żmijka a który to tydzień ?Wg usg ciąża dużo młodsza bo dopiero widać pecherzyk 8mm bez zarodka jeszcze, ale biorąc pod uwagę że 7.09 miałam betę koło 660 to powiedział że się wszystko zgadza![]()
No to super.Wg usg ciąża dużo młodsza bo dopiero widać pecherzyk 8mm bez zarodka jeszcze, ale biorąc pod uwagę że 7.09 miałam betę koło 660 to powiedział że się wszystko zgadza![]()
Wg OM 6+2, ale lekarz mówi że raczej końcówka 4 wg usg, ale za 2 tygodnie się okażeŻmijka a który to tydzień ?
Puzno miałaś owulację ? Kiedy ostatni okres ?Wg OM 6+2, ale lekarz mówi że raczej końcówka 4 wg usg, ale za 2 tygodnie się okaże![]()
A badałaś tarczycę ? Ja miałam tak samo wiecznie testy owu pozytywne aż gdzieś przeczytałam że problemy z tartarcz i wysoka prolaktyna zaburzają prawidłowość tych testów i rzeczywiście teraz takich akcji nie mamWychodzi na to, że wg testów mam codziennie owulację przez tydzień [emoji33][emoji33][emoji33] ale [emoji173]️ nigdy za mało.poprawimy dziś. Wczoraj M. nie dał rady ale wybudziłam go w środku mocnego snu, to nie mam pretensji, ale dziś go rozgrzeję! [emoji23][emoji23][emoji23]
A badałaś tarczycę ? Ja miałam tak samo wiecznie testy owu pozytywne aż gdzieś przeczytałam że problemy z tartarcz i wysoka prolaktyna zaburzają prawidłowość tych testów i rzeczywiście teraz takich akcji nie mam