Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poronienie zatrsymane czyli bez krwawienia.pomimo wywoływania przez dwie doby nic się nie oczyscilo i musialam i tak poddać się zabiegowi.w innym wypadku pewnie już bym probowala;-)do tego mialam po pierwszym porodzie zabieg skrócenia szyjki i pezes to chyba faktycznie ppczekamPo poronieniu bez zabiegu ponoć lekarze od razu pozwalają, gorzej jeśli był zabieg, wtedy lepiej poczekać, chociaż jeśli twój lekarz jest zdania żeby zaczekać to tak bym zrobiła, on zna całą sytuację najlepiej![]()
To myślę że poczekaj te trzy miesiące :* i do dzieła!Poronienie zatrsymane czyli bez krwawienia.pomimo wywoływania przez dwie doby nic się nie oczyscilo i musialam i tak poddać się zabiegowi.w innym wypadku pewnie już bym probowala;-)do tego mialam po pierwszym porodzie zabieg skrócenia szyjki i pezes to chyba faktycznie ppczekam
A ty Powtarzasz dziś test?@Migdalove gdzie tescior ? Czekamy![]()
Kiedy ja ostatni raz spałam do 10Pewnie znów dobrze jej się śpi i przetrzyma nas do 10 w niepewności.