Dagaa11
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W jaki filtr bym nie wrzuciła to widać
Teraz jest 9 godzina, pochmurno, wczoraj 14 wiec całkiem inne światło.Coś jakby jest ale hmm słabo widać, zdjęcia też tak nigdy wyraźnie nie wychodzą z tych cieni, kciuki nadal są :*
wlasnie wrzucilam sobie w negatyw i widacTeraz jest 9 godzina, pochmurno, wczoraj 14 wiec całkiem inne światło.Zaraz coś lepszego wam wrzucę.
Wczoraj ogólnie jak przerabiałam na negatyw to nie widać było tamtej kreski w negatywie a tą już pięknie widac.
![]()
Robiłam dokładnie to samo.W jaki filtr bym nie wrzuciła to widaćZobacz załącznik 897808Zobacz załącznik 897809Zobacz załącznik 897810Zobacz załącznik 897811
Teraz niech już tylko kreska ciemnieje!! A objawy jakieś miałaś że tak szybko testTeraz jest 9 godzina, pochmurno, wczoraj 14 wiec całkiem inne światło.Zaraz coś lepszego wam wrzucę.
Wczoraj ogólnie jak przerabiałam na negatyw to nie widać było tamtej kreski w negatywie a tą już pięknie widac.
![]()
Haha [emoji23]Robiłam dokładnie to samo.![]()
Wiesz co ogólnie piersi mnie ponownie bolą, bardziej skłoniły mnie wyniki, bo progesteron ładny i estradiol podwyższony co wystepuje w ciąży ale tak naprawdę to niecierpliwy mąż jest powodem tak szybko zrobionego testu.Teraz niech już tylko kreska ciemnieje!! A objawy jakieś miałaś że tak szybko test
Po cichu gratuluję. Mam nadzieję że tym razem się uda. Mocno Ci kibicujeRobiłam dokładnie to samo.![]()
kobieto czy ty jedziesz na bete? bo mi nie odpowiedzialas;pWiesz co ogólnie piersi mnie ponownie bolą, bardziej skłoniły mnie wyniki, bo progesteron ładny i estradiol podwyższony co wystepuje w ciąży ale tak naprawdę to niecierpliwy mąż jest powodem tak szybko zrobionego testu.Najgorsze jest to, że on tych kresek nie widzi! Wszyscy w domu widzą a on nie... Może wzrok mu siada, w sumie ma zdiagnozowany początek jaskry.