reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Powiem wam dziewczyny ze duphaston u niektorych osob tez daje objawy ciazowe.u mnie tak bylo i u niektorych kolezanek tez a w ciazy nie byly.tak wiec najlepszym objawem ciazy jest brak miesiaczki i beta hcg we krwi.mozna sie nakrecic a potem smutek.

U mnie w pierwszej ciąży kompletnie brak objawów jakich kol wiek . Po prostu brak @. Żadnych mdłości wymiotów nic. I tak przez cała ciąże :). Syn ma już 5 lat. Czekam na 08.03 czy będzie @ oby nie :) Choć wszystko zapowiada na okres

"Ja nie jem mięsa, wyniki mam Ok. Musisz pilnować dokładnie co jesz żeby składników za mało nie przyjmować. Ja używam aplikacj my fitness pal, tam liczy nie tylko kalorie ale także rozpisuje procentowo/ gramowo ile czego zjadłaś."

Dzieki, sprawdze ta aplikacje. U mnie 30dc, (nie) czekam na @....., trzymam kciuki za wszystkie :)

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166][/QUOTE]

reklama
Ja przed 15 jadę do rodzinnego, kwestia jest taka, że nie wiadomo czy mnie przyjmie bo rejestracja jest od 8 a od 7 już gigantyczna kolejka stoi i nawet jak się przyjdzie rano to nie ma miejsc już...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry