Jusiaczek1991
Zaangażowana w BB
Słuchajcie też tak macie że na myśl o ciąży przeglądacie rzeczy dla dzidzi
Ja ostanio bardzo lubię oglądać takie rzeczy
. Staram sie nie mieć parcia na ciążę nie myśleć o tym ale sama siebie łapie na tym 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciuki żeby sie udało dostaćJa przed 15 jadę do rodzinnego, kwestia jest taka, że nie wiadomo czy mnie przyjmie bo rejestracja jest od 8 a od 7 już gigantyczna kolejka stoi i nawet jak się przyjdzie rano to nie ma miejsc już...

Współczuję bardzo. Wnioskuję że zaczęłaś gdzieś prace? Gdzie pracujesz obecnie?Witam się z rana!
Obudziłam się dodatkowo z gorączką i bólami dosłownie wszystkiego.Kaszel męczy, wymiotować mi się chce... No i musiałam zostać w domu, bo w takim stanie do dzieci nie pójdę..
Jak oryginalny to nie powiem z własnego doświadczenia ale doświadczenia szwagierki i sąsiadki że extra extra extra.@tola_tola co u Ciebie? Jak samopoczucie? Dzidziuś?
Dziewczyny, jak tam THERMOMIX się sprawdza? Podzielcie się opinią.
No ja dziś niepocieszona. Pierwszy raz spotykam się z tym że na wizycie bez USGObjawy miesiączkowe i ciążowe są naprawdę bardzo zbliżone. U mnie wykres i przeczucie jedynie na początku dawały cokolwiek sądzić. No i obwódki brodawek i brak @. Reszta jak przed @.
@KatiNails powodzenia na wizycie, daj znać.
Kati w pierwszej ciazy mialam usg robione 3 albo 4 razy, moja lekarka prowadzaca nie miala usg u siebie w gabinecie. Bedzie dobrze, niebawem pewnie ruchy zaczniesz czuc bo to juz nie pierwsza Twoja ciążaNo ja dziś niepocieszona. Pierwszy raz spotykam się z tym że na wizycie bez USGtakże oprócz kontroli badań nic nie wiem. Jedynie to że mi hemo spadła i mam żelazo łykać. Kolejna wizyta 26 marca. Wtedy będzie USG
![]()
![]()