Jusiaczek1991
Zaangażowana w BB
Słuchajcie też tak macie że na myśl o ciąży przeglądacie rzeczy dla dzidzi
Ja ostanio bardzo lubię oglądać takie rzeczy
. Staram sie nie mieć parcia na ciążę nie myśleć o tym ale sama siebie łapie na tym 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki żeby sie udało dostaćJa przed 15 jadę do rodzinnego, kwestia jest taka, że nie wiadomo czy mnie przyjmie bo rejestracja jest od 8 a od 7 już gigantyczna kolejka stoi i nawet jak się przyjdzie rano to nie ma miejsc już...

Współczuję bardzo. Wnioskuję że zaczęłaś gdzieś prace? Gdzie pracujesz obecnie?Witam się z rana!
Obudziłam się dodatkowo z gorączką i bólami dosłownie wszystkiego.Kaszel męczy, wymiotować mi się chce... No i musiałam zostać w domu, bo w takim stanie do dzieci nie pójdę..
Jak oryginalny to nie powiem z własnego doświadczenia ale doświadczenia szwagierki i sąsiadki że extra extra extra.@tola_tola co u Ciebie? Jak samopoczucie? Dzidziuś?
Dziewczyny, jak tam THERMOMIX się sprawdza? Podzielcie się opinią.
No ja dziś niepocieszona. Pierwszy raz spotykam się z tym że na wizycie bez USGObjawy miesiączkowe i ciążowe są naprawdę bardzo zbliżone. U mnie wykres i przeczucie jedynie na początku dawały cokolwiek sądzić. No i obwódki brodawek i brak @. Reszta jak przed @.
@KatiNails powodzenia na wizycie, daj znać.
Kati w pierwszej ciazy mialam usg robione 3 albo 4 razy, moja lekarka prowadzaca nie miala usg u siebie w gabinecie. Bedzie dobrze, niebawem pewnie ruchy zaczniesz czuc bo to juz nie pierwsza Twoja ciążaNo ja dziś niepocieszona. Pierwszy raz spotykam się z tym że na wizycie bez USGtakże oprócz kontroli badań nic nie wiem. Jedynie to że mi hemo spadła i mam żelazo łykać. Kolejna wizyta 26 marca. Wtedy będzie USG
![]()
![]()