paulina1994
Fanka BB :)
Dziewczyny czy wy też macie taką straszną ochotę w okolicach owu ? Ja to bym mogła wtedy po kilka razy dziennie [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha uwierz, że ja też! Jeszcze rozmawiałam z moim, ale nie chciałam jeszcze mu mówić, żeby nie zapeszyć, bo później głupio wyjdzie jak jednak nie (oby tak nie było).Jejku ja się doczekać nie mogę jutra [emoji23]
DokładnieTo coś już może być widać a wcale nie musi![]()
Wcale się nie dziwię [emoji4]Jejku ja się doczekać nie mogę jutra [emoji23]
Nie właśnie nie mam, największa ochotę mam w trakcie okresu. [emoji23]Dziewczyny czy wy też macie taką straszną ochotę w okolicach owu ? Ja to bym mogła wtedy po kilka razy dziennie [emoji23]
A myślisz, że ja nie mam ? Tylko teraz nie mam po co testować [emoji23]Dokładnieale ja mam testomanie haha ale dziś o dziwo nie robiłam testu aż się zdziwiłam nie poznaje siebie[emoji1]
Ja podczas @ też, ale podczas owulacji to sama siebie nie poznaje [emoji23]Nie właśnie nie mam, największa ochotę mam w trakcie okresu. [emoji23]
Uwielbiam cinema 3D i fotele vip. Ale najbliżej mam w GorzowieMy szukaliśmy ale nie było jeszcze.Bo ogólnie średnio za kinem jestem, bynajmniej tym najbliższym bo strasznie ciasno, że kolana bolą bo ciągle w kącie 90*...
Ja ostatnio ogladalam Prawda czy wyzwanie.. Szmir ale przynajmniej się nie balam.Jak ktoś lubi takie filmy sci-fi przygodowe, to polecam One Player. Fajny film, mnie wciągnął a mój mąż zasnął.![]()