1
174974
Gość
Ode mnie najbliższe w Gdańsku a to ok 60km więc wybieramy to co najbliższe. ;pUwielbiam cinema 3D i fotele vip. Ale najbliżej mam w Gorzowie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ode mnie najbliższe w Gdańsku a to ok 60km więc wybieramy to co najbliższe. ;pUwielbiam cinema 3D i fotele vip. Ale najbliżej mam w Gorzowie
Ja powiem tak, jeśli nawet okaże się, że (tfutfu) beta będzie ujemna to się nie poddam! Tak jak piszesz, NIE WOLNO się poddawać.@Migdalove serdecznie gratuluję i bardzo Ciebie sciskam !!! Jestes nadzieją dla każdej staraczki !!! :** udowodnieniem ze niewolno się poddawac [emoji6][emoji16]
NooooDziewczyny czy wy też macie taką straszną ochotę w okolicach owu ? Ja to bym mogła wtedy po kilka razy dziennie [emoji23]
Będzie dodatnia na pewno!!!! Nie mart sie o to i nie stresuj!!!! :-)))))) Ty już się tyle kochana naczekalas , że nie ma innej opcji!!!Ja powiem tak, jeśli nawet okaże się, że (tfutfu) beta będzie ujemna to się nie poddam! Tak jak piszesz, NIE WOLNO się poddawać.Ale oczywiście mam wielką nadzieję, że beta będzie dodatnia i będzie zdrowy przyrost.
![]()
Szczerze to ciężko mi uwierzyć, że ta beta będzie dodatnia.Będzie dodatnia na pewno!!!! Nie mart sie o to i nie stresuj!!!! :-)))))) Ty już się tyle kochana naczekalas , że nie ma innej opcji!!!
Wiem :-)) ale stara się nastawić pozytywnie;-))) będzie dobrze w końcu nie wolno Ci się stresować [emoji16]Szczerze to ciężko mi uwierzyć, że ta beta będzie dodatnia.Niestety przyzwyczaiłam się do 'negatywów'...
No jakoś dziwnie brzuch daje znać "nie stresuj się bo się przez ciebie spinam" no i czuje takie dziwne spięcie w dole brzucha, ni to na okres, takie jakieś dziwne ciągnięcie, twardnienie no nie potrafię tego opisać.Wiem :-)) ale stara się nastawić pozytywnie;-))) będzie dobrze w końcu nie wolno Ci się stresować [emoji16]
Nie mysl na razie o najgorszym !!! Najważniejsze dobre nastawienie, 3mam kciuki za jutrzejsza bete!No jakoś dziwnie brzuch daje znać "nie stresuj się bo się przez ciebie spinam" no i czuje takie dziwne spięcie w dole brzucha, ni to na okres, takie jakieś dziwne ciągnięcie, twardnienie no nie potrafię tego opisać.
No i boję się ponownej pozamacicznej...
Postaram się, po prostu chyba pójdę wcześniej spać.Nie mysl na razie o najgorszym !!! Najważniejsze dobre nastawienie, 3mam kciuki za jutrzejsza bete!