Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja zasadzie widze jedna ale na pol spie jeszcze.. czy to nova test? ja ich nie lubie.. mi na nim mega jasne kreski wychodzily w poronaniu do innych o czulosci 25mlu.A więc zrobiłam test kreska pojawiła się odrazu ale słabawięc raczej nic z tego Zobacz załącznik 898829
no na tym drugim cos widac...Teraz mi się ja lepiej udało chwycic na zdj. Zobacz załącznik 898832
Nie lubię tych testów i jeszcze mi się jakiś zadrapany trafił. Ale m kupił więc zrobiłam co miałam. Narazie poczekam. Jak będzie ciemniec idę na bete ale znając mnie to na pewno @ przyjdzieja zasadzie widze jedna ale na pol spie jeszcze.. czy to nova test? ja ich nie lubie.. mi nanim mega jasne kreski ychodzily w poronaniu do innych o czulosci 25mlu.
fakt beta to najlepsze rozwwiazanie wtedy nie trzeba sie niczego domyslac.
Nie lubię tych testów i jeszcze mi się jakiś zadrapany trafił. Ale m kupił więc zrobiłam co miałam. Narazie poczekam. Jak będzie ciemniec idę na bete ale znając mnie to na pewno @ przyjdzie
Ja też widzę cieńBeta da ci 100% pewności czy masz się nastawiać czy nie. Ja tam widzę cień ale bladziutki. A kiedy masz mieć @?
ile masz do @? moglas tym czulym testowacNie lubię tych testów i jeszcze mi się jakiś zadrapany trafił. Ale m kupił więc zrobiłam co miałam. Narazie poczekam. Jak będzie ciemniec idę na bete ale znając mnie to na pewno @ przyjdzie
Jakbym miała takie kreski to bym skakała pod sufit ze szczęścia . Ale chyba to nie mój czasile masz do @? moglas tym czulym testowac [emoji14]
to moj nova test 16dpo czyli w dniu @
Zobacz załącznik 898836
a zobacz jaki był check & go tez 25mlu
Zobacz załącznik 898837
i pink 25ml
Zobacz załącznik 898838
Jakbym miała takie kreski to bym skakała pod sufit ze szczęścia . Ale chyba to nie mój czas![]()