1
174974
Gość
Ja to już raczej testów nie będę robić. Beta mi wystarczy. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj Ewela Ewela ale mącisz. Na drugim wątku pisałaś że odkładacie starania bo Twoj chłopak nie jest gotowy...że musisz odpocząć...i nagle już się znowu staracie? A chłopaka chociaż uświadomiłaś że zamierzasz dalej sie starać?? Bo pewnie chłopina nic nie wie...po wszystkich Twoich wpisach powiem Ci tylko jedno - lepiej wracaj do nauki, bo jest początek roku szkolnego, a do starań o dziecko dorośnij. Bo Ty nawet nie masz podstawowej wiedzy na temat swojego cyklu, a planujesz dziecko.Hej dziewczynki migdalove trzymam kciuki za bete a u mnie dziś pierwszy dzień dni płodnych. Oby były owocne trzymajcie kciuki za ten cykl [emoji173]️[emoji23]
Małżonek mi z Lidla przywiózł [emoji173]️ w końcu mam ekspres [emoji173]️Zobacz załącznik 898849
SuperOoo też się na niego czaiłam. Daj znać jak sie sprawdza![]()
Czekam z niecierpliwosgia na wyniki bety [emoji7]Wypijemy kawę i jedziemy na betę.Zobacz załącznik 898845
Super!Na 100% majówka, wychodzi 29-30 maja.![]()
Kasia zaciskamy kciuki za wizytę i piękne serduszko. Ja jutro idę na pierwszą wizytę.Migdalove gratulacje ja dziś widzę kreske nie wpatrując się .Na pewno ciąża) Twoja noc poslubna przyniosła owoc
)
Trzymajcie dziewczyny za mnie kciuki dziś i wizyta serduszkowa jeśli będzie ...;((
Który u cb tydzień?Kasia zaciskamy kciuki za wizytę i piękne serduszko. Ja jutro idę na pierwszą wizytę.
Zaciskamy kciuki za dobry wynik [emoji5]Bylam na becie, wyniki dzis popoludniu! [emoji56][emoji56][emoji56]
Zaczął się dzis 8Który u cb tydzień?