Betii35
Fanka BB :)
Jaki słodki kociaczekA my w końcu mamy kota, który lubi zdjęcia, tzn lubi pozować.Przedstawiam Wam ponownie Mieczysława.
Zobacz załącznik 898978

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaki słodki kociaczekA my w końcu mamy kota, który lubi zdjęcia, tzn lubi pozować.Przedstawiam Wam ponownie Mieczysława.
Zobacz załącznik 898978

Ja jestem w 18tyg ciazy i do dziś mnie bolą cycki od samej owulacji czyli już prawie 5 miesięcy hehe
Bardzo Ci kibicuje, bo my byłyśmy w podobnej sytuacji i w podobnym czasieWierzę, że tym razem je zobaczysz. Ja tez w lipcu nie zdążyłam do lekarza dojść i zobaczyć maleństwa.Fizycznie nie najgorzej. Mdłości trochę mam, ale bez dramatu. Natomiast głowa wariuje. Zaczynam się zastanawiać jak będę chodziła sama np do przedszkola z trójką żeby nie oszalec. Młodszy teraz potrafi 5 minutowa drogę pokonywać pół godziny. Także uczę się cierpliwości. Może wrócę do używania wózka [emoji23]
A który to już tydzień u Ciebie ? Kiedy masz wizytę u gina?Wierzę, że tym razem je zobaczysz. Ja tez w lipcu nie zdążyłam do lekarza dojść i zobaczyć maleństwa.Fizycznie nie najgorzej. Mdłości trochę mam, ale bez dramatu. Natomiast głowa wariuje. Zaczynam się zastanawiać jak będę chodziła sama np do przedszkola z trójką żeby nie oszalec. Młodszy teraz potrafi 5 minutowa drogę pokonywać pół godziny. Także uczę się cierpliwości. Może wrócę do używania wózka [emoji23]
Ale cudnyA my w końcu mamy kota, który lubi zdjęcia, tzn lubi pozować.Przedstawiam Wam ponownie Mieczysława.
Zobacz załącznik 898978
Ale zleciałoJa jestem w 18tyg ciazy i do dziś mnie bolą cycki od samej owulacji czyli już prawie 5 miesięcy hehe

fajnie, ze te pierwsze stresujące 3 mce już za TobaNie stresuj sie, bo gorzej na tym wyjdziesz a stres swoje robi [emoji20] Glowa do gory i trzymamy kciuki!Witam was wszystkie. Dawno się nie udzielałam, bo mnie już sytuacja zaczęła przerastać i musiałam odetchnąć. Robiłam w lipcu badanie drożności jajowodu, który mi został i jest drożny. Teraz mam termin @ i poszłam na betę, wynik 2,8. Jeszcze nie ciążowy, ale też nie 0. Pobolewa mnie brzuch, kłują mnie jajniki. Lekarz kazał brać nospę i powtórzyć betę w środę, jeśli nie wystąpi krwawienie. To będą długie i stresujące dwa dni. Chyba byłoby mi łatwiej jak beta byłaby ujemna.
niestety papierowo u nas nikt nie praktykuje eletronicznychA zwolnienia masz elektroniczne czy w wersji papierowej? Mój Fin wystawia mi elektronicznie i dostaje je ZUS u pracodawca. Z tego co ostatnio rozmawiałam z dziewczyna, która zajmuje się u nas kadrami jak jest wystawiane elektronicznie to wszystko jest w systemie i pracowaca nic do ZUS nie wysyla. Ja zreszta tez nic od gina nie dostałam a zwolnienie dotarło i do ZUS i do pracodawcy.
Poleżę, odpocznę trochę. Pooglądam z młodym bajki. Zajmę się czymś.Nie stresuj sie, bo gorzej na tym wyjdziesz a stres swoje robi [emoji20] Glowa do gory i trzymamy kciuki!