justyna90m
Zaangażowana w BB
ja dzien przed @ miałam śnieżna biel a na drugi dzień juz był cień.No i siknęłam. Wrrrr aż jestem zła na siebie [emoji36] oczywiście biel vizira
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja dzien przed @ miałam śnieżna biel a na drugi dzień juz był cień.No i siknęłam. Wrrrr aż jestem zła na siebie [emoji36] oczywiście biel vizira
Makaron ze szpinakiem? [emoji7] ostatnio mogłabym jeść to bez końca.Jaki przepis byś poleciła na obiad?
![]()
Dasz przepis?Makaron ze szpinakiem? [emoji7] ostatnio mogłabym jeść to bez końca.
Do szpinaku dodaję fetę, śmietankę 30% i pokrojonego, podsmażonego kurczaka, a na koniec posypuję potartym grana padano
Żeby kupić? Bo jeśli kupić to nie, to zdjęcie z grafiki google.Taka inspiracja, bo będę sama wykonywać takie cudeńka.
![]()
Wysyłają na cały kraj. 69,00 zł za m2. Wysyłają też próbki. Chcesz namiary?A sprzedają te płytki z cegły tylko stacjonarnie? Na wiosnę chcę takie płytki do sypialni za łózko![]()
Kroję świeży szpinak (paczka 450g), na patelni rozgrzewam łyżkę masła razem z dwoma ząbkami czosnku przepuszczonego przez praskę. Wrzucam szpinak, po chwili kroję ser feta i wrzucam na patelnię, mieszam i rozdrabniam tak aby szybciej się rozpuściła. Dolewam ok 100-150 ml śmietanki 30% (zależy czy wolisz rzadki sos, czy bardziej gęsty [emoji4]). Na drugiej patelni smażę posiekaną pierś z kurczaka, a potem dodaję do sosu, i na koniec przed podaniem dodaję potarty ser grana padano lub parmezan i pieprz - wedle uznania [emoji4]. Ja uwielbiam grana padano więc na te proporcje dodaję 200g. I sos gotowy [emoji7] całość zajmuje mi niecałe 30 minDasz przepis?
![]()