I właśnie to jest w tym fajnesutknięta? to Ty przeczytaj kochana moje obliczenia z kosmosu hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I właśnie to jest w tym fajnesutknięta? to Ty przeczytaj kochana moje obliczenia z kosmosu hahaha
ja tez kochana, juz ponad 10 cykli..I właśnie to jest w tym fajnekażda druga wspiera i pociesza lub cieszy się razem z innymi. A co do obliczen zawsze kiepska byłam z matmy haha ... [emoji23] chyba dlatego zajść nie mogę [emoji23]
Ja teraz mam 10 jak dostanę okres zacznę 11 cykl starań...ja tez kochana, juz ponad 10 cykli..
Dobranoc kochana! ♥ Ja mojego Greya zobacze dopiero 23 lub 30 września i to na jeden dzieńDobranoc dziewczynki. ide spac z 3 czescia greya![]()
Mówisz, że to wina matmy ? U mnie też by się to zgadzało zawsze ledwo na dostateczny matmę zdawałam i mamy winowajcę naszych niepowodzeń, a mu tu badaniami hormonalnymi głowę zaprzątamyI właśnie to jest w tym fajnekażda druga wspiera i pociesza lub cieszy się razem z innymi. A co do obliczen zawsze kiepska byłam z matmy haha ... [emoji23] chyba dlatego zajść nie mogę [emoji23]
To tak jak Ja, chyba jakaś depresję mam jak idę do niejJa też zmykam. Jutro wcześnie wstaje... Jak pomyślę o pracy już jestem zmęczona [emoji14] dobranoc :*