reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mi chodziło o tzw " koryto" przyjezdza kurier z jedzeniem z restauracji pięknie udekorowane. Na 12 osób 5 rodzajów mięsa kluski śląskie ziemniaki opiekane różne kapusty. Sosik. I taki interes 290zl bez stania przy garach. Ale ciasta i tort robię sama. Nie będę mieć czasu na zrobienie kolacji. Trochę mnie w pracy wyrolowali z powodu L4
Za 290 zł to też bym brała, u mnie catering na 11 osób bez żadnych rewelacji około 500 zl

reklama
Ja robię zawsze takie imprezy sama ;) ale staram się robić coś mało wymagającego np sałatka z brokułami i łososiem, sałatka z fetą, karkówka w przyprawach z "pomysłu na..." piecze się sama w piekarniku ;) zawsze coś teście zrobią np kurczak faszerowany, a moja mama dewolaji kilka;) ciasto w sumie szwagierka piecze bo ma zdolności skubana [emoji28] i imprezka gotowa ;) czasem jakieś leczo ;) a teraz chce jeszcze zrobić zupę coś w stylu gulasz po węgiersku taka na rozgrzanie macie jakiś fajny przepis ? Pierwszy raz w życiu będę robiła ;) u mnie wszystko mięsnożerne ale super są takie kieszonki nadziewane z ciasta francuskiego ;) zawsze wymyślam coś co robię chwilę ;)

Podeślę jutro przepis na gulasz :)

reklama
A to Małpiszon wredny przylazł mi wcześniej. Czulam jakieś pobolewanie brzucha dziś troszkę, ale jakos nie spodziewałam się wcześniej niżeli w piątek :p. Trzeba przygotować zapas nospy na jutro i pojutrze bo już czuje że będę dwa dni wyjęte z życia :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry