paulina1994
Fanka BB :)
A powiedz mi lekarz kazał ci kontynuować aż do zajścia w ciążę?Długo nie brałam bo zaskoczyło w 3cs, zaczęłam brać jakos w połowie 1cs wiec w sumie ok 2,5 miesiąca i zaskoczyło. [emoji846]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A powiedz mi lekarz kazał ci kontynuować aż do zajścia w ciążę?Długo nie brałam bo zaskoczyło w 3cs, zaczęłam brać jakos w połowie 1cs wiec w sumie ok 2,5 miesiąca i zaskoczyło. [emoji846]
A powiedz mi lekarz kazał ci kontynuować aż do zajścia w ciążę?
A przypomnij mi proszę to twoja pierwsza ciąża? Przepraszam pewnie już pisałaś ale za dużo osób żeby ogarnąćTak. Miałam brać i odstawić jak zobaczę dwie kreski. Tak samo z Cyclodynonem. Do momentu ujrzenia dwóch kresek. Do tego cały czas jestem na euthyroxie, a przez pierwszy trymestr duphaston 3x1, plus luteina dopochwowo 2x1.
A przypomnij mi proszę to twoja pierwsza ciąża? Przepraszam pewnie już pisałaś ale za dużo osób żeby ogarnąćto też spokojnie kontynuuje 6 listopad mam wizytę u gina i wtedy mu się zapytam u mnie też inna sytuacja bo jak wiesz albo nie wiesz moje plany ciążą uległy zmianie i narazie się nie staramy, ale myślę że może za miesiąc wrócę już na poważnie do waszego grona więc nie chciałabym leków odstawiać żeby większego zamieszania w organizmie nie narobić
![]()
No wlasnie sie zastanawiam bo u mnie sie tego nie praktykuje latasz od pasa w dol na golasa.Wiesz, że u tego lekarza, który wykonuje prenatalne są jednorazowe spódniczki [emoji1]
Boze gdzie ja mieszkam. Tak czulam ze to chcesz napisac i bije sie w piers ze u nas to wszystko takie prostackie.Śmigam do łazienki, która jest w gabinecie. Ściągam cały dół, zakładam kapcioxhy, takie ciapki hotelowe jednorazowe co są w spa tez np. i zeby nie paradować z gołym tyłkiem taka jednorazowa spódniczkę. Mama ginekolog o nich pisała. O tu:
Link do: Ginekologiczny savoir-vivre - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet
To wszystko jest u mojego gina w gabinecie. Plus oczywiście wkładki, podpaski i jeszcze jakieś pierdoły w tej łazience-miejscu do przebierania.
Boze gdzie ja mieszkam. Tak czulam ze to chcesz napisac i bije sie w piers ze u nas to wszystko takie prostackie.
Czy tu cienia nie widać?Dzisiejsze pepino. Chyba już kreska powinna być mocniejsza jak okres za 2 dni ... Ehhh chyba muszę się pogodzić ze nic z tegoZobacz załącznik 899776
Coś widać na żywo lepiej ale czy to to nie wiem... Jak wczoraj rano była biel na innym.Czy tu cienia nie widać?