raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
Ps. @Migdalove ewentualnie możesz sprawdzić progesteron (ale tylko raz). Wiem,że opinie są sprzeczne na ten temat,ale mój lekarz mówił,że jak będzie poniżej 20 to wprowadzamy duphaston. Tak mi się zapamiętało
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Duphaston biorę cały czas więc nie muszę raczej robić badania.Ps. @Migdalove ewentualnie możesz sprawdzić progesteron (ale tylko raz). Wiem,że opinie są sprzeczne na ten temat,ale mój lekarz mówił,że jak będzie poniżej 20 to wprowadzamy duphaston. Tak mi się zapamiętało
Ooo.. Ja mialam 18 dostalam jedynie luteine na bóle brzucha.Ps. @Migdalove ewentualnie możesz sprawdzić progesteron (ale tylko raz). Wiem,że opinie są sprzeczne na ten temat,ale mój lekarz mówił,że jak będzie poniżej 20 to wprowadzamy duphaston. Tak mi się zapamiętało
Podrzucę linkaProlaktyna progesteron testosteron itp w którym dniu cyklu najlepiej robic
A tak wogole to Migdalove piękna beta,dzidziol pięknie rośnie
U mnie dzisiaj 3dc i min. Plamienie że sama wkladka wystarczyła. Mam wrażenie że w tych ostatnich miesiącach cykl mi się wydłużyl a sam okres jest znacznie krótszy. I nawet boli podczas okresu nie mam. Może to menopauza [emoji32][emoji33]
O jakiś spam wyszedł...
Z prolaktyna nie mogę się zgodzićJasne
Ja wykonywałam badania hormonalne między 2-5 dc i były to prolaktyna, LH, FSH, progesteron, estriadol, testosteronprogesteron należy powtórzyć 7 dni po owulacji [emoji4], a prolaktynę możesz zbadać w dowolnym dc, jest ona raczej stała przez cały cykl, jej wahania są raczej nie wielkie więc nie ma różnicy kiedy ją zrobisz
ważne żeby wszystkie badania robić na czczo [emoji4]
O jakiś spam wyszedł...![]()
Luteina to praktycznie to samo co duphastonOoo.. Ja mialam 18 dostalam jedynie luteine na bóle brzucha.
Też wychodzi spam... Dziwne że nie można stron takich wrzucać tutaj...