Malaga00
Fanka BB :)
No ja już w 11 tygodniu. On ma różne fazy. W dzień jest koszmar. A na noc aniołek i się łasiKurcze to nie wiem co poradzić. Dziwne że tak by wyczuł od razu i się zmienił.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ja już w 11 tygodniu. On ma różne fazy. W dzień jest koszmar. A na noc aniołek i się łasiKurcze to nie wiem co poradzić. Dziwne że tak by wyczuł od razu i się zmienił.
To mój zaczyna rozrabiac koło 22. W dzień śpi albo się przytula albo bawi z Małą. W nocy szaleje.No ja już w 11 tygodniu. On ma różne fazy. W dzień jest koszmar. A na noc aniołek i się łasi
do 23 z niespełna rocznym dzieckiem to masakra. Myślałam że jak takie małe dziecko i jeszcze uraz główki to szybko nas wezmą a tu dupa. Najbardziej byłam zszokowana że przyjechała 14 letnia dziewczynka z nieudaną próbą samobójczą i całymi pociętymi rękami.... masakra.Ja mam 3 koty!Kochane ma któraś z was kotka? Odkąd jestem w ciąży mój kot jest tak agresywny, próbuje mnie atakować i rzucać się na mnie. Normalnie mam już go tak dość. Boję się, że zrobi mi albo ciąży w końcu krzywdę...