paulina1994
Fanka BB :)
Jedziesz jutro na betę ?Niestety.Sama wolałabym taki test z krwi w domu mieć.
Żeby pokazywał wyniki od razu jak glukometr.
Ale podejrzewam, że niektóre kobiety by się kuły notorycznie by zobaczyć jak przyrasta beta.
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jedziesz jutro na betę ?Niestety.Sama wolałabym taki test z krwi w domu mieć.
Żeby pokazywał wyniki od razu jak glukometr.
Ale podejrzewam, że niektóre kobiety by się kuły notorycznie by zobaczyć jak przyrasta beta.
![]()
A nie wiem sama, zobaczę czy będzie mi się chciało, jak będę się znowu stresować to pojadę.Jedziesz jutro na betę ?
Pewnie marketingiem [emoji23] Prenatal w DOZ z odbiorem w aptece 24,99 bo stacjonarnie 38 zł :/Mi pani z apteki mówiła że skład podobny a cenowo tańszy. Bo za femibion dałam coś koło 20 zł . Tylko ja biorę femibion 0 czym się różni od 1 nie wiem.
Ja się spotkałam z cena 42zl i mnie szoklo trochęPewnie marketingiem [emoji23] Prenatal w DOZ z odbiorem w aptece 24,99 bo stacjonarnie 38 zł :/
Spokojnie nic się nie stanie jak jednej nie wzięłaś@paulina1994 wiesz co, ja wczoraj zapomniałam wziąć wieczorem tego norprolacu!ale dzisiaj wezmę pół tabletki.
To w DOZ masz przez internet za 24,99 za 42 zł też bym nie brałaJa się spotkałam z cena 42zl i mnie szoklo trochę
Nie kurcze, bo nawet nie podejrzewałam, że da się z tym tak szybko w ciąże zajść...Spokojnie nic się nie stanie jak jednej nie wzięłaśja bym osobiście zmniejszała dawkę żeby z dnia na dzień nie odstawiać, ale to Ja, mój lekarz każe odstawić inni każą schodzić z dawki więc co lekarz to opinia, a swojego nie pytałaś co w sytuacji jak byś w ciąży była ?
A nie możesz do niego napisać smsa ?Nie kurcze, bo nawet nie podejrzewałam, że da się z tym tak szybko w ciąże zajść...
Wiesz głupio mi tak przez smsa, wiem, że jest na urlopie to tym bardziej mi głupio dzwonić na ten numer do prywatnych wizyt ...A nie możesz do niego napisać smsa ?