paulina1994
Fanka BB :)
Ja bym napisała smsa wkoncu to nie blachostka, będzie miał życzenie to odpiszęWiesz głupio mi tak przez smsa, wiem, że jest na urlopie to tym bardziej mi głupio dzwonić na ten numer do prywatnych wizyt ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja bym napisała smsa wkoncu to nie blachostka, będzie miał życzenie to odpiszęWiesz głupio mi tak przez smsa, wiem, że jest na urlopie to tym bardziej mi głupio dzwonić na ten numer do prywatnych wizyt ...
To w sumie jutro zadzwonię do niego, zawsze to lepiej wygląda niż sms.Ja bym napisała smsa wkoncu to nie blachostka, będzie miał życzenie to odpiszę
Mój np jak dzwonie to nie odbiera tylko pisze proszę o SMSTo w sumie jutro zadzwonię do niego, zawsze to lepiej wygląda niż sms.
To spróbuję jutro.Mój np jak dzwonie to nie odbiera tylko pisze proszę o SMSbez przesady lekarz to też człowiek nie raz pewnie smsy dostaje
ja wole czasami smsa nawet bo wiem, że odpiszę jak będzie miał czas i ochotę a tel jak nie odbierze to głupio dzwonic do skutku
![]()
Ooo stresu to ja mam tyle w pracy że szokZ prolaktyna nie mogę się zgodziću mnie nie była stała, zmienia się, bo stres tez na nią wpływa. Ja tak miałam.
Oczywiście najlepiej zrobic w każdej fazie cyklu, zeby mieć podglad
Ja brałam dwie rano dowcipnie i dwie wieczorem.Też nie jestem specjalistką, ale wiem,że luteina jest bardziej "naturalnym" progesteronem a duphaston syntetycznym. A dlaczego dają raz to,raz to? Nie mam pojęcia. Ja na początku brałam 3x1 duphaston i 3x1 luteina dowcipnie, byłam obstawiona lekami po poronieniu. Po 10tygodniu został tylko duphaston A obecnie (19tydzien) 1x1 duphaston i zostały trzy ostatnie tabletki i chyba odstawienie. Dzisiaj wizyta to się dowiem
Malaga przyzwyczajaj się bo tak właśnie wygląda życie matki w pierwszych latach [emoji23][emoji23][emoji23] o siku czy kupię w samotności możesz sobie pomarzyć. I kąpiel wśród zabawek dziecia heheMój to jest okropny teraz... Już mam go dość. Nie da się wytrzymać. Chodzi za mną wszędzie. Nawet musi ze mną siku zrobić [emoji23] Bo inaczej mi płacze mi pod drzwiami jakby mu się najgorsza krzywda działa
Ja to jestem pogięta, bo nie raz coś widzę ładnego w sklepie to kupuję, masakra [emoji23][emoji23][emoji23]Nie, bodziaki miałam już w domu od 3 lat leżą w szafie po ciąży pozamacicznej. Mam nadzieję, że tym razem się przydadzą.![]()
Oj tam. Ja całą ciążę z synem chodziłam do dwóch lekarzy. Prywatnie i na NFZ. I ten prywatnie wiedział o tym i sam mówił że mi się nie dziwi i nie widział w tym jakiegoś problemu, ale to fajny facet jest. Temu na NFZ się nie przyznałam bo okropnie mnie onieśmiela nawet do tej poryMyślałam, że mają jakiś lepszy przepływ informacji a raz też byłam u innego gina więc mój doktorek nie był by zadowolony [emoji23]
Mam polecam[emoji5]To ta maskara [emoji23][emoji23][emoji33]Zobacz załącznik 899864
Ja jeszcze wierzę w Twoją ciążę [emoji3]Chyba tylko ty i mój M. (ma 80% pewności) wierzycie w te ciążę.
Hej, u mnie 29dc, piersi bolą, brzuch ćmi i żadnych plamień! [emoji33]