1
174974
Gość
Pewnie, nie ma co się załamywać tylko głowa do góry i działać dalej.Co ma być to będzie a jak przyjdzie to następny cykl starań i lekarz. Zrobię badania i może się udajutro dam znać co wyszło
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pewnie, nie ma co się załamywać tylko głowa do góry i działać dalej.Co ma być to będzie a jak przyjdzie to następny cykl starań i lekarz. Zrobię badania i może się udajutro dam znać co wyszło
![]()
DokładniePewnie, nie ma co się załamywać tylko głowa do góry i działać dalej.![]()
Na pewno pięknie beta przyrastaNo i ja na betę nie poszłam, wytrzymam do wizyty. Nic się nie dzieje, czuję się dobrze. Jeszcze tylko do gina zadzwonię zapytam o te tabletki.
Jestem dobrej myśli.Na pewno pięknie beta przyrastai już nie długo zabaczysz na USG kropka
![]()
CiążaOd wczoraj zaczęły mnie parzyć sutki. Rano brałam prysznic i tak patrzę na nie w lustrze co tak dziwnie patrzą i szczypią. Obwódki są z 3 razy większe niż normalnie mialam , ciemniejsze i są grudki na nich. To normalne? Bo się wystraszyłam.
Pewnie, już włączam laptopa.Mogę prosić o aktualizację w pierwszym poście? 3cs, następna @ 5/10.
DziękujęPewnie, już włączam laptopa.![]()