paulina1994
Fanka BB :)
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] kupiłam, musiałam, takie słodkie [emoji17] Plus kupiłam oliwkę i zobaczymy jak się sprawdzi bo piersi mnie tak swędzą [emoji17] Zobacz załącznik 900693
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] kupiłam, musiałam, takie słodkie [emoji17] Plus kupiłam oliwkę i zobaczymy jak się sprawdzi bo piersi mnie tak swędzą [emoji17] Zobacz załącznik 900693
Ja bym do poniedziałku nie wytrzymała [emoji23]też o tej becie myślałam żeby iśćale zrobię w poniedziałek test bo już mam kupiony i zobaczymy co wyjdzie
![]()
Martoosia, daj sobie kilka dni na przerobienie tego i poukładanie w głowie i wiesz, że po @ będą nowe siły [emoji123][emoji123][emoji123] przytulam Cię mocno [emoji8]
U mnie też zaraz @ się rozkręci, ból brzucha się zmienił, więc myślę, że to kwestia 2-3 dni. A przy takim spóźnieniu (5 dni) okazuje się, że w ogóle nie trafiliśmy w owu, bo byłam chora [emoji23]
Miłej niedzieli!
Ps. Przeczytałam całą burzę o wątki... Dziewczyny, nie ma co!
To się wyrycz, to też jest potrzebne [emoji173]️Tak, muszę odpocząć i nabrać sił i dystansu. Chyba poświęcę październik na badania i ponosimy starania w listopadzie.... choc poki co chce mi się tylko ryczeć [emoji24][emoji24][emoji24]
Tak, muszę odpocząć i nabrać sił i dystansu. Chyba poświęcę październik na badania i ponosimy starania w listopadzie.... choc poki co chce mi się tylko ryczeć [emoji24][emoji24][emoji24]
Martoosia04 nie załamuje sie kobietko dopóki @ nie przyszła to głowa do góryU mnie juz po ciąży.... znaczy nie udało sie. Spadek dzis do 36,79 wiec czekam na @. I bedzie to nasz 5cs.
Załamałam sie totalnie.
Hehe dałam rade kochanaJa bym do poniedziałku nie wytrzymała![]()

Martosia, a robiłaś te podstawowe TSH, FT3, FT4, prolaktyne?? U mnie zaskoczyło po niecałych 2 misivach brania leków, a byłam przekonana, ze tarczyce mam na pewno ok bo pol roku wcześniej tez ja miałam badana, tzn samo TSH i miałam 1,6, jakie było moje zdziwienie jak okazało się, ze jest na Gorce normy i wg mojego gin za wysoko na starania i ciąże, potem usg tarczycy u endo u wyszła wczesna faza AITD,
Głowa do góry, czasem to naprawdę jest mała rzecz. Poza tym @ jeszcze nie ma a te Twoje testy owu długo wychodziły ciemne. Może to warto sprawdzić