paulina1994
Fanka BB :)
A ja ci powiem, że u mnie objawy ciąży identyczne jak objawy @, byłam świecie przekonany, że zaraz @ dostanęDo dziewczyn co już zafasolkowałyjakie były wasze pierwsze objawy ciąży
![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja ci powiem, że u mnie objawy ciąży identyczne jak objawy @, byłam świecie przekonany, że zaraz @ dostanęDo dziewczyn co już zafasolkowałyjakie były wasze pierwsze objawy ciąży
![]()
![]()
Bardzo współczuję [emoji17]Ja pierwsze USG miałam ok, ciąża młodsza niż według terminu @, ale te moje cykle każdy inny więc się nie przejęłam, ale kolejne miało być serduszkiem, ale serduszka nie było![]()
A duże miałaś problemy z tarczycą ?Nie, było samoistne poronienie na bardzo wczesnym etapie i później miałam kontrolne wizyty u ginekologa, żeby zobaczyć czy w środku wszystko w porządku. Sama się oczyszczałam bo ciąże były wczesne nie na takim etapie jak teraz jestem. Miałam problemy z tarczycą i chyba odrzucała plus miałam problemy z niskim progesteronem. Mam też wadę macicy która powoduje poronienia i przedwczesne porody.
Zbijałam tarczycę do ciąży 8 miesięcy. Nic nie chciało ruszać. Dopiero większa dawka leku i zaczęło ruszać coś. Każde badanie kontrolne co miesiąc i zero poprawy [emoji17]A duże miałaś problemy z tarczycą ?
A jaką miałaś wyjściowa ? Ja miałam koło 4...Zbijałam tarczycę do ciąży 8 miesięcy. Nic nie chciało ruszać. Dopiero większa dawka leku i zaczęło ruszać coś. Każde badanie kontrolne co miesiąc i zero poprawy [emoji17]
Mi nic nie spadało po 25, dopiero po 50 coś ruszyło. Nie mam pojęcia dlaczego [emoji17] Miałam też około 4A jaką miałaś wyjściowa ? Ja miałam koło 4...
Ale po 3 tyg brania euthyroxu 25 spadła do bodajże 1,7
Ja teraz powtarzałam TSH ciekawe jak wyszło właśnieMi nic nie spadało po 25, dopiero po 50 coś ruszyło. Nie mam pojęcia dlaczego [emoji17] Miałam też około 4
Co prawda teraz jeszcze nie jestem w ciąży ale w pierwszej moim pierwszym objaawem byl mega głód![]()
.i już wiedziałam że coś jest nie tak 
Ja mam teraz tsh 1,13Ja teraz powtarzałam TSH ciekawe jak wyszło właśnieoby się utrzymało
![]()