Kaamilaaa
Fanka BB :)
Dokladnie tak mi lekarz mówił zeby nie próbować na siłę bo tylko gorzej bedzie, odciagac tylko na tyle ile sie da nie wiecej.A ile ma twój synek ?
Będziemy pracować nad tym Ale tak jak piszesz..nic na siłę
Moj ma 4lata.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokladnie tak mi lekarz mówił zeby nie próbować na siłę bo tylko gorzej bedzie, odciagac tylko na tyle ile sie da nie wiecej.A ile ma twój synek ?
Będziemy pracować nad tym Ale tak jak piszesz..nic na siłę
Dziękuję za odp i radęSyna nie mam moja siostra ma 3 synówcoś ci wyślę . Po 3 roku życia u 90% chłopców napletek jest odprowadzany w całości lub częściowo (co również jest prawidłowe), bez ingerencji osób trzecich. U 1% napletek w pełni odkleja się w okresie dojrzewania, co również nie jest niczym złym. Należy pozwolić naturze działać w swoim tempie i nie ingerować w nią, jeżeli nie ma ku temu medycznych podstaw." I jestem tego samego zdania .

Hm... te ft4 przy górnej granicy... ale nie znam się kurcze zbytnio na tym...Zobacz załącznik 901986
nosz kurcze
TSH w maju - 4,0
w lipcu - 1,3
a teraz 1,97.... znowu rośnie
i te ft też chyba nie takprocenty za wysokie....
Zobacz załącznik 901987
no podpytam go dokładnie jutro... ale kurcze to taki mamrot, trzeba go ciagnąć za językHm... te ft4 przy górnej granicy... ale nie znam się kurcze zbytnio na tym...
ja tsh mam 2,1 a wizytę u endo dopiero za 2,5 tygodnia ciekawe co mi powie. No ale i tak przed wizyta bede musiała jeszcze zrobic ponownie
Ja ekspresu niestety nie mam, ale u koleżanki zawsze właśnie pije LavazzeDziewczyny. Jest nas tu dużo a więc zapytam.
Pyszna kawa do ekspresu. Może być mielona, może być ziarnista. Taka żeby smakowała jsk z kawiarni.
Mam Lavazza Oro i jest pyszna ale szukam czegoś mocniejszego jeszcze [emoji173]️
Na pewno wiele z Was ma tu ekspres do kawy i może jakaś pyszna kawę polecić
Ja miałam takie TSH w czerwcu tego roku, po 3 tyg brania Euthyroxu miałam 1,7 a teraz powtarzałam badania i mam 1cześć dziewczyny, dawno się nie odzywałam,
wróciłam własnie z labo, zrobiłam TSH, anty-tg, anty-tpo, FT3 i FT4... na własną rękę oczywiście, 130zł poszłooo..jutro wizyta u endokrynologa..
dziś.. UWAGA.. 60dc, zaczynam łapać doła.
odstawiłam duphaston 2 mies, temu. nie chcę już się faszerować..
byłam tydz temu u ginekologa, nowego, ten przynajmniej przyznał rację ze moje TSH należało leczyc, a miałam 4.0.. kazał robić badania nasienia i potem działamy z clo i pregnylem, bo ewidentnie naturalnie nie damy rady sami.
Gratulacje dla bratowej [emoji4]Bratowa urodzila![]()
Ala ur. 8:25, 3050g, 54 cm
Zdj bedzie pozniej![]()
A który masz tydzień według OM?Ja już po wizycie. Niestety nic nie było widać, dosłownie nic. Lekarz mnie uspokoił że to wcale nie musi być pozamaciczna i za 12 dni czyli 8 października mam kolejną wizytę. Jutro jadę na badania krwi, moczu i na betę. Ogólnie lekarz tak jakby coś tam widział, ale mówi, że musimy dać chwilę czasu.
A miałaś pobraną cytologie ? Często po cytologi są plamienia...Ja dopiero 4+6, niby nastawiona byłam że nic nie zobaczę ale wiecie jak to jest. Jeszcze teraz trochę plamię ale to pewnie po badaniu, na szczęście nic nie boli i nie jest tego dużo.
Koleżanka ostatnio była i jedyne co to czekała 30 min w poczekalni czy krwotoku nie dostanę, później normalnie funkcjonowałaHej Dziewczyny,
a ja mam pytanie tak z innej beczki, bo o zębach. Wyrywała już może któraś z Was kiedyś chirurgicznie górną ósemkę ? Jeśli tak, to jak się czułyście po tym jak znieczulenie Wam puscilo ?
Jestem trochę przerażona, bo jutro idę właśnie wyciąć tą nieszczęsna ósemkę i juz mnie kilka osób nastraszyło, że mogę przez dwa dni zdychać i mieć wyjęte z życia...